Android Dagoverzicht dinsdag 31 juli 2018

Android Dagoverzicht dinsdag 31 juli 2018

Androidworld

AW Poll: beschem jij je Androidtoestel en hoe?

Smartphones zijn prachtige apparaten maar ze blijven behoorlijk kwetsbaar. Dat is niet zo heel gek als tegenwoordig bijna elke smartphone van glas is gemaakt. Er zijn verschillende mogelijkheden om je toestel te beschermen en wij zijn benieuwd welke jij gebruikt.

Lees hier het artikel.

Google Klok heeft nu Spotify-integratie

De klok van Google heeft een update gehad waardoor je nu met je favoriete Spotify-muziek 's ochtends wakker kunt worden.

Lees hier het artikel.

Chrome-browser vanaf nu ook te gebruiken met DayDream VR-headset

Google heeft de Chrome-browser van een update voorzien waarna het mogelijk is om websites te bezoeken via de Daydream VR-headset. Wat je op je desktop of mobiel kunt bekijken in de browser kan nu ook bekeken worden via het Daydream-platform.

Lees hier het artikel.

Google haalt weer een game-expert binnen

Google heeft bevestigd dat het weer een top-werknemer van een grote game-partij heeft binnengehaald. Deze keer is het iemand van Sony die zijn huidige baan inruilt voor een toekomst bij Google.

Lees hier het artikel.

Honor Note 10 officieel: 6,95 inch scherm met 5000mAh-accu

Misschien zien we hem ook tijdens de IFA op het podium maar in China is hij alvast aangekondigd. De Honor Note 10 is een 'beest' van een smartphone met een groot scherm en een dikke accu.

Lees hier het artikel.

Google Home ligt voor de kerst in de winkel

In een video van Google Nederland waarin vragen worden beantwoord, laat het bedrijf weten dat de slimme speaker in Nederland voor de kerst beschikbaar is.

Lees hier het artikel.

Huawei houdt tijdens IFA wederom een keynote, nieuwe chipset?

Huawei is begonnen met het versturen van uitnodigingen voor een keynote tijdens de IFA 2018 in Berlijn. Daar zullen we waarschijnlijk de lancering zien van een nieuwe Kirin-chipset.

Lees hier het artikel.

OnePlus 3(T) krijgt geen Android 8.1 maar wel Android P

De update-geschiedenis van OnePlus is niet altijd over rozen gegaan maar de fabrikant heeft er wel van geleerd. OnePlus 3(T) krijgt geen Android 8.1 maar wel Android P. Voor de OnePlus 3(T)-eigenaren pakt dit goed uit.

Lees hier het artikel.

WhatsApp groeps-videobellen tot en met 4 gebruikers wordt nu uitgerold

WhatsApp heeft de afgelopen tijd veel kleine updates uitgerold voor het platform. Vandaag is het de beurt aan het groepsgesprek via spraak of video uit naar de gebruikers. Tot vier gebruikers kunnen vanaf nu deelnemen aan een gesprek.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties