Android Dagoverzicht dinsdag 27 december 2016

Android Dagoverzicht dinsdag 27 december 2016

Androidworld

FastKey Launcher: razendsnel apps opstarten vanaf je homescreen

Er zijn vele apps waarmee je snel één van je laatst geopende of favoriete apps kunt openen. De één doet dat via je notificatiebalk, de ander weer via een hotspot. Met de nieuweling FastKey kun je hetzelfde maar dan via je homescreen.

Lees hier het artikel.

Nieuwe Android-apps in de Google Play Store: week 52

We hebben weer een paar interessante nieuwe apps en belangrijke app-updates voor je verzameld. Deze week onder andere een paar grote Facebook-updates, Google Street View en Natuurmonumenten en een handige rekenmachine-app.

Lees hier het artikel.

dBrand geeft 30% korting op de gehele collectie

In het kader van Boxing Day geeft dBrand 30% korting op zijn volledige collectie. Het is niet bekend hoe lang de actie duurt dus snelheid is geboden.

Lees hier het artikel.

Nexus 6P-gebruikers melden bootloop-problemen

Gebruikers van de Nexus 6P melden bootloop-problemen. Door het continu opnieuw opstarten van de smartphone wordt deze praktisch onbruikbaar.

Lees hier het artikel.

'Alle Samsung-apps op de Galaxy S8 krijgen Bixby, de nieuwe digitale assistent'

De Samsung Galaxy S8, we hebben al veel geruchten voorbij zien komen over dit nog aan te kondigen nieuwe vlaggenschip van Samsung. De geruchten over Bixby, de digitale assistent lijken meer en meer werkelijkheid te worden.

Lees hier het artikel.

LG G6: eerste renders en datum lancering gelekt

LG's modulaire avontuur met de LG G5 valt tegen en zal met de introductie van de G6 ook verleden tijd zijn, waren de geruchten. Nu is er informatie gelekt omtrent de lancering van dit nieuwe vlaggenschip, evenals de eerste render van de LG G6.

Lees hier het artikel.

FD: het zakelijke nieuws overzichtelijk in één app

Het Financieele Dagblad heeft naast het e-paper nog een zalmroze app in de Play Store gezet, FD. Wij hebben de app onder handen genomen en kwamen niet heel ver.

Lees hier het artikel.

Gionee M2017: gebogen schermranden en 7000 mAh-accu

Gionee is een vrij onbekende Chinese fabrikant die met zijn nieuwste smartphone misschien wel eens heel populair kan worden. Onder een bepaald publiek dan...

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy A5 (2017): renders, specificaties en prijzen gelekt

De opvolger van de Samsung Galaxy A5 van dit jaar maakt zijn opwachting. De eerste geruchten over details van dit nieuwe Samsungtoestel geven wat duidelijkheid.

Lees hier het artikel.

Wileyfox brengt Android 7.0 naar alle toestellen

Het Britse Wileyfox heeft op Reddit aangegeven hun gehele portfolio met Androidtoestellen te voorzien van Nougat, ondanks dat Cyanogen OS gestopt is.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties