Android Dagoverzicht dinsdag 25 december 2018

Android Dagoverzicht dinsdag 25 december 2018

Androidworld

Nest Hello review: slimste videodeurbel van de klas

Het smarthomebedrijf Nest heeft dit jaar in Nederland de Nest Hello op de markt gebracht. In de review lees je alles over deze slimme videodeurbel.

Lees hier het artikel.

5 beste smartphones, apps, games en gadgets van 2018 volgens Jiri

In oktober 2018 hebben we Androidworld België gelanceerd en op die korte tijd hebben jullie mijn naam vast al wel zien voorbij komen. Het Androidwereldje is me zeker niet vreemd, want voor AW België schreef ik al 5 jaar lang over alles wat met technologie te maken heeft, met smartphones in het bijzonder. Ik heb dit jaar in totaal 17 smartphones en 7 andere toestellen uitgebreid getest. Het was soms moeilijk kiezen, maar dit zijn mijn 5 beste smartphones, apps, games en gadgets van het afgelopen jaar!

Lees hier het artikel.

Analyse: heeft Project Treble echt geholpen?

Project Treble is in het leven geroepen om een groot nadeel van Android op te lossen: het gebrek aan updates. Fabrikanten moeten veel werk verrichten om jouw smartphone te updaten. Project Treble neemt een deel van dit werk uit handen door Android in tweeën te splitsen. Maar heeft Treble ook daadwerkelijk geholpen, ruim 4 maanden na de lancering van Android Pie? Tijd voor een analyse.

Lees hier het artikel.

Mysterieuze Nokia opgedoken zonder notch en met drie camera's aan de achterkant

Er is een interessante foto opgedoken van een Nokia-vlaggenschip dat bovenaan geen schermrand heeft, maar ook geen notch of camera-inkeping.

Lees hier het artikel.

Snapchat lenzen werken nu ook bij je hond

Snapchat heeft een reeks lenzen toegevoegd speciaal voor je huisdieren. Je kan nu ook je hond een grappige bril opzetten of een gekke hoed.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties