Android Dagoverzicht dinsdag 22 oktober 2019

Android Dagoverzicht dinsdag 22 oktober 2019

Androidworld

AW Poll: waar haal je je wallpapers vandaan?

Wij zijn benieuwd welke hoe jullie aan jullie wallpapers komen. Via een app, via internet of gebruik je je eigen foto's. Laat je stem nu achter in deze nieuwe AW Poll.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 4 versus Google Pixel 4 XL: dit zijn de verschillen

Op 15 oktober lanceerde Google de Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL. In deze vergelijking bekijken we de verschillen tussen de telefoons: daarbij kijken we naar de ruwe specificaties.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 4: eerste uitlevering in bijzondere verpakking

De eerste bestellingen van de nieuwe Google Pixel 4 worden momenteel uitgeleverd en een aantal van deze orders wordt in een wel heel speciale verpakking aangeboden.

Lees hier het artikel.

Met Cometin kun je je Androidtelefoon lekker tweaken

De nieuwe app Cometin bevat een hele verzameling tools waarmee je je Androidtelefoon helemaal naar wens kunt aanpassen.

Lees hier het artikel.

Pokémon GO Battle League officieel: wordt Pokémon-meester

Pokémon GO lanceert zijn Go Battle Leagues waarin je het in een competitie opneemt tegen andere trainers van over de hele wereld. De nieuwe spelmodus is begin volgend jaar beschikbaar.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 4 DxOMark-score camera bekend, geen topscore

Googles Pixel 4 heeft zijn DxOMark-cameratesten afgerond en de resultaten zijn bekend. De Pixel 4 behoort tot de besta cameratelefoons, maar erkent zijn meerdere in een aantal opmerkelijke telefoons.

Lees hier het artikel.

Zomaar toegevoegd worden aan een WhatsApp-groep kan niet meer

Sinds jaar en dag kon iedereen je in een WhatsApp-groep gooien, ook al wilde je dit niet. Dat is gelukkig verleden tijd. We leggen uit hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet meer zonder toestemming aan een groep wordt toegevoegd.

Lees hier het artikel.

Consumentenbond: dit is de beste mobiele provider van het afgelopen kwartaal

KPN en Simyo zijn door de Consumentenbond beoordeeld als ‘Beste mobiele provider’ van Nederland voor het derde kwartaal. Beide providers kregen een score van 8,3.

Lees hier het artikel.

Bank-apps werken niet meer met Galaxy S10-vingerafdrukscanner

De Samsung Galaxy S10 heeft een probleem met zijn vingerafdrukscanner en verschillende banken nemen maatregelen door de scanner niet langer te ondersteunen in hun applicaties.

Lees hier het artikel.

Netflix gaat het delen van accounts aanpakken

De streaminggigant Netflix heeft de afgelopen tijd gebruikersdata van abonnees die hun inloggegevens delen met anderen geanalyseerd en wil deze praktijken aanpakken.

Lees hier het artikel.

Google Nest Mini beschikbaar: hier kun je hem kopen

De Google Nest Mini is beschikbaar en ligt in de winkels. Je vind hier een overzicht van alle winkels waar je dit slimme apparaatje kunt aanschaffen.

Lees hier het artikel.

Google Nest Mini: dit zijn de belangrijkste verbeteringen

Tijdens het Made by Google-evenement in oktober van 2019 heeft Google de opvolger dan de Google Home Mini aangekondigd, de Google Nest Mini. Wij hebben deze slimme speaker op de redactie binnengekregen en de verbeteringen voor je op een rij gezet.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties