Android Dagoverzicht dinsdag 17 juni 2014

Android Dagoverzicht dinsdag 17 juni 2014

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Androidworld

3 Android-apps die je niet mag missen #54

We hebben ze weer voor je, 3 apps die niet mogen ontbreken op jouw Android-toestel. Deze keer zit er een wat 'moeilijkere' app bij, maar als je deze onder de knie hebt, kent Android nog maar weinig geheimen voor je.

Lees hier het artikel.

Facebook lanceert Slingshot, messenger met foto's en video's

Facebook heeft zojuist Slingshot gelanceerd, een messenger waar met foto's gecommuniceerd wordt. De dienst lijkt in eerste instantie op Snapchat, maar er zijn toch wel een aantal verschillende met Slingshot.

Lees hier het artikel.

Koken met aanbiedingen: recepten voor koopjesjagers

Koken met aanbiedingen is een nieuwe app voor Android en iOS waarin recepten staan die gemaakt zijn met producten in de aanbieding. In Koken met aanbiedingen is te zien hoeveel er in totaal al bespaard is, door te koken als koopjesjager.

Lees hier het artikel.

'Swype-ontwikkelaar Nuance in overnamegesprekken met Samsung'

Met de toetsenbord-vervanger Swype werd een ware revolutie ontketend, de nieuwe manier van typen, door over een virtueel toetsenbord te slepen, is inmiddels in heel veel toetsenbord-vervangers geïntegreerd. Het lijkt er nu op dat de maker van Swype, Nuance, bezig is met overnamegesprekken met Samsung en andere partijen.

Lees hier het artikel.

LetSnap, verstuur foto' s met een verborgen boodschap

Foto's die verdwijnen zijn leuk, maar foto's met verborgen boodschappen die niet door iedereen te bekijken zijn zijn nog veel leuker. Tenminste dat dachten ze bij LetsSnap, deze app laat je foto's delen, opleuken met een geheime boodschap deze verbergen en dan verzenden.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S5 Prime kort getoond in Nederland

KPN heeft tijdens een presentatie die in het teken stond van LTE-A, een snellere variant van 4G, de Samsung Galaxy S5 Prime getoond aan een select gezelschap. Het gaat niet om de langverwachte Samsung Galaxy F, maar om een versie van de Galaxy S5 met snellere chipset en ondersteuning voor sneller 4G-internet.

Lees hier het artikel.

KPN gaat 4G-snelheden en databundels verhogen, kondigt '4G+' aan

KPN heeft momenteel een leidende positie als het gaat om 4G in Nederland. Het bedrijf heeft zijn uitrol van het nieuwe netwerk vrijwel compleet en zal nu aan de capaciteit gaan werken. Om deze capaciteit en snelheid te kunnen waarborgen zal KPN gaan werken aan een de opvolger van het 4G-netwerk

Lees hier het artikel.

Dropbox en Carousel nu ook in het Nederlands

Dropbox en Carousel krijgen ondersteuning voor de Nederlandse taal. De apps zijn vanaf heden volledig vertaald in het Nederlands waar eerder de Engelse versie gebruikt moest worden.

Lees hier het artikel.

Copy Bubble: maakt kopiëren van tekst op Android eenvoudig

Het kopiëren van links en teksten op Android-toestellen is in de afgelopen jaren flink verbeterd, maar een ingebouwde klembord (clipboard) manager is er nog niet. Copy Bubble neemt deze rol graag op zich en bewaart alle gekopieerde items voor je.

Lees hier het artikel.

Chinese smartphone Star N9500 bevat standaard spyware

Op de Chinese smartphone en Galaxy S4-kloon N9500 van Star staat standaard spyware geïnstalleerd. Hiermee kunnen allerlei persoonlijk gegevens verzameld worden eventueel verkocht worden aan derden.

Lees hier het artikel.

Virtueel je middelvinger opsteken kan met nieuwe emoji

Al jaren gebruiken we in chatgesprekken emoticons en smileys. Sinds een paar jaar winnen gestandaardiseerde emoticons, emoji, aan populariteit. Ze worden onder andere gebruikt in Android, iOS, maar ook Windows 8 en OS X. Er komt weer een nieuwe lading emoji aan, met onder andere een icoontje met obsceen gebaar.

Lees hier het artikel.

Earin: kleinste Bluetooth-headset ooit met slim laadsysteem

Earin is een product dat veel aandacht krijgt, de allerkleinste draadloze Bluetooth-headset ter wereld. Het project loopt momenteel op Kickstarter en heeft binnen een aantal dagen het financiële doel al bereikt.

Lees hier het artikel.

OnePlus One kopen zonder invite, dat kan

De One Plus One kun je nog niet kopen in de winkel of op internet. Om een toestel te bemachtigen zul je een uitnodiging moeten ontvangen en dat is voorlopig nog niet voor iedereen weggelegd. Maar er is een manier om toch zonder invite aan een One Plus One te komen.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk