Android Dagoverzicht dinsdag 14 juli 2020

Android Dagoverzicht dinsdag 14 juli 2020

Androidworld

AW Poll: opladers leveren bij telefoons is niet meer nodig

Er gaan geruchten dat Apple en Samsung binnenkort geen opladers meer leveren bij hun telefoons. Wat vind jij van dit idee? Stem mee in de nieuwe AW Poll.

Lees hier het artikel.

5 podcasts die het waard zijn om te luisteren

Podcasts zijn niet nieuw maar wel ontzettend gegroeid in populariteit. Er komen elke dag nieuwe podcasts bij en wij geven je in dit artikel voor een aantal programma's die het waard zijn om te luisteren.

Lees hier het artikel.

Britse regering gaat toch Huawei-apparatuur voor 5G-netwerk weren

Boris Johnson liet eind januari nog weten dat het Verenigd Koninkrijk beperkt gebruik mocht maken van 5G-apparatuur in de toekomstige mobiele netwerken. Na verloop van tijd zou de premier van gedachten zijn veranderd en zou het Huawei’s apparatuur volledig willen weren.

Lees hier het artikel.

Vakantie-gadgets deel 1: de beste koptelefoons

De kans is groot dat je vakantie er dit jaar net iets anders uitziet dan je gedacht had. Toch zul je het ermee moeten doen en zijn en er genoeg leuke dingen te doen in eigen land. Gelukkig heb je daar ook gadgets bij nodig en wij zetten er een aantal op een rij.

Lees hier het artikel.

OnePlus Buds: 3 nieuwe details onthuld

Gisteren maakt OnePlus bekend dat het de OnePlus Buds op 21 juli zal aankondigen. Vandaag geeft het bedrijf meer details over zijn eerste true wireless-oordopjes.

Lees hier het artikel.

OPPO lanceert morgen zijn supersnelle 125 watt-snellaadtechnologie

OPPO komt morgen met een nieuwe technologie die ondersteuning biedt voor snelladen met 125 watt. Met deze SuperVOOC-technologie kan een telefoon met een 4000mAh-accu binnen een kwartiertje opgeladen worden.

Lees hier het artikel.

Videoland introduceert drie nieuwe abonnementen, één met reclame

Videoland start vanaf vandaag met het aanbieden van drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Het goedkoopste abonnement bevat reclame.

Lees hier het artikel.

T-Mobile TV is de vernieuwde interactieve tv-dienst van T-Mobile

T-Mobile heeft zijn interactieve tv-dienst vernieuwd. Het nieuwe T-Mobile TV laat klanten onder andere programma’s tot zeven dagen gratis terugkijken.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy A71 krijgt One UI 2.1-update in Nederland

De Samsung Galaxy A71 ontvangt momenteel de update naar One UI 2.1 samen met de beveiligingspatch voor de maand juni.We bespreken hier wat er nieuw is.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy Tab S7 (Plus): eerste duidelijke persafbeelding gelekt

De eerste renders en persafbeeldingen van de Samsung Galaxy Tab S7 zijn gelekt. De tablet komt tevens met Qualcomms krachtige Snapdragon 865 Plus-chipset en andere high-end specificaties.

Lees hier het artikel.

Google Pixel 4a: dit is de beste afbeelding tot nu toe

Er is een afbeelding van de Pixel 4a in de Canadese Google Store verschenen. Hierop is de aankomende middenklasser in detail te bekijken.

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties