Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Dr. Mario World

 • Harry Potter: Wizards Unite

 • Breaking Bad: Criminal Elements

 • The Elder Scrolls: Blades

 • Ghostbusters World

Trending smartphones
 • ASUS ZenFone 6

 • OnePlus 7 Pro

 • Google Pixel 3a XL

 • Xiaomi Mi 9T

 • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

Android Dagoverzicht dinsdag 14 april 2015

· 14 april 2015

Vandaag, dinsdag 14 april 2015, op Androidworld en Tabletworld: WhatsApp met Material Design, quotes op Twitter, uitrol Lollipop voor Sony Xperia Z3 en OnePlus One, Tombraider-game, beauty-behandelingen, domotica en nog veel meer.

Androidworld

Androidworld Update: Samsung Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge heeft één unieke features of misschien wel twee, namelijk gebogen schermranden aan beide zijden van het toestel. Het toestel is daardoor wel een stuk duurder dan de normale S6, maar is dat het waard of zijn het tot dusver alleen de looks waarvoor je deze meerprijs moet betalen? In deze Androidworld Update bespreken we dat en meer...

Lees hier het artikel.

Populaire shop-app AliExpress krijgt Material Design-update

AliExpress kun je zien als een soort verzameling van webwinkels, waarbij je tientallen miljoenen items kunt kopen. Je kunt niet alleen via een computer of laptop shoppen bij AliExpress, maar ook via de app en die heeft nu een grote update gekregen.

Lees hier het artikel.

3 Android-apps die je niet mag missen #82

We hebben ze weer voor je op een rij gezet, 3 apps die niet mogen ontbreken op je Android-toestel. YouTube, je zou hem bijna niet opnemen, maar de app laat je duizenden uren video's kijken van wat je maar wilt. Met Ringcredible kun je goedkoop voipen en met FigureRunning kun je van het hardlopen nog iets interessants maken.

Lees hier het artikel.

Tiltagon: kantel je smartphone tot je een ons weegt

In het moeilijke arcadespel moet je de smartphone kantelen om in leven te blijven en dat is lastig. Bereid je voor op veel vallen en hier en daar een ontploffing.

Lees hier het artikel.

Treatwell: boek binnen enkele klikken een beauty-behandeling

Op zoek naar een kapper, iemand voor je nagels, masseur of beautybehandeling, dan kan dat vanaf nu met de Treatwell-app. Kwestie van invullen wat je precies zoekt, evenals de plaats waar je de behandeling wilt ondergaan en boeken maar.

Lees hier het artikel.

Update HomeWizard-app brengt 'presets' en nog meer mogelijkheden

Domotica is hot en te gebruiken in allerlei scenario's en omgevingen. HomeWizard biedt allerlei apparatuur aan om alles rondom en in het huis op afstand te kunnen regelen en de applicatie waarmee dit kan is weer voorzien van een flinke update.

Lees hier het artikel.

KPN geeft alle klanten toegang tot 4G-netwerk op uiterlijk 21 april

KPN heeft laten weten uiterlijk volgende week dinsdag, 21 april, alle klanten gebruik kunnen maken van een 4G-bundel. Veel klanten die nog een oud 3G-abonnement gebruiken zullen ook het snellere 4G kunnen gaan gebruiken en ook bijbetalen voor data is niet meer aan de orde.

Lees hier het artikel.

Android 5.0 Lollipop voor Xperia Z3-serie komt deze week

De wereldwijde uitrol van de Android 5.0 Lollipop-update is al even van start gegaan voor verschillende Xperia-smartphones van Sony waaronder de Xperia Z3. Sony Nederland meldt nu dat de update morgen of overmorgen ook hier moet gaan uitrollen, eindelijk.

Lees hier het artikel.

Specificaties onaangekondigde Xiaomi Mi4i verschijnen online

Volgende week houdt Xiaomi een evenement in New Dehli, India, waar ze een nieuwe 'global Mi phone' gaan presenteren. Waarschijnlijk wordt dit de Xiaomi Mi4i, waarvan nu de specificaties zijn uitgelekt via een benchmark-app.

Lees hier het artikel.

Lara Croft: Relic Run, imposante endless-runner gelanceerd in Nederland

Game-uitgever Square Enix heeft endless-runner Lara Croft: Relic Run uitgegeven in Nederland, wat daarmee het eerste en tot nu toe enige land is waar de game te spelen. De game ziet er grafisch meer dan prima uit, is gratis te downloaden, maar bevat wel verschillende in-app-aankopen.

Lees hier het artikel.

Quotes op Twitter nu ook beschikbaar voor Android

Citeren op Twitter was altijd erg lastig, omdat je maar een beperkt aantal tekens hebt om een berichtje te vormen. Inmiddels was 'quote tweet' al even te gebruiken op iOS, maar vanaf nu ook op Android. Hiermee kun je een hele quote citeren en houd je genoeg karakters over om jouw eigen tweet op te stellen.

Lees hier het artikel.

Gerucht: Sony wil dit jaar nog verschillende Xperia Z5-smartphones presenteren

Huh, wat? Terwijl Sony eerder heeft laten weten per jaar één vlaggenschip uit te willen gaan brengen en we de Xperia Z4 nog niet gezien hebben, gaan er nu geruchten dat Sony dit jaar ook nog met een Z5-serie zou willen komen. Laten we gelijk de pakken zout uit de kast halen, want sommige dingen klinken wel heel rooskleurig, maar als het toch eens waar zou zijn...

Lees hier het artikel.

Android 5.0-update rolt uit naar OnePlus One

Met een kleine twee weken vertraging rolt de Android 5.0 Lollipop-update uit naar OnePlus One-gebruikers via een Over The Air-update. De update zou voor 31 maart uitgerold moeten gaan worden, maar die deadline werd niet gehaald.

Lees hier het artikel.

PickrUp: app volledig gewijd aan openingszinnen

Een applicatie die volledig gewijd is aan openingszinnen, kan dat? Natuurlijk kan dat, want in de Play Store zijn wel vagere apps te vinden. Met het nieuwe PickrUp kun je deze zinnen lezen, liken en delen, niks meer en niks minder.

Lees hier het artikel.

WhatsApp krijgt eindelijk nieuwe looks (Material Design)

WhatsApp heeft vandaag een versie gelanceerd die een nieuw design bevat. Er zijn veel herkenbare elementen terug te vinden zoals we die kennen van Android 5.0, WhatsApp gaat langzaam richting het Material Design.

Lees hier het artikel.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!