Android Dagoverzicht dinsdag 08 maart 2016

Android Dagoverzicht dinsdag 08 maart 2016

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Androidworld

Social Media Vault: alle social feeds in één app

Gebruiker van verschillende social media kanalen, waarvoor je allerlei losse apps moet installeren? Dan is Social Media Vault misschien wel een mooi alternatief, omdat je vanuit één app tientallen social media kanalen en de content daarvan kunt bekijken.

Lees hier het artikel.

AW Poll: hoeveel geef jij maandelijks uit in de Play Store?

De Play Store is hét centrum als het gaat om het downloaden van apps en games voor jouw Androidsmartphone, - tablet of console. Inmiddels kun je er ook films, muziek, boeken en tijdschriften aanschaffen en wij zijn benieuwd wat jij per maand uitgeeft in deze digitale winkel.

Lees hier het artikel.

17 tips om te besparen op je smartphone accu

Accu's van smartphones hebben eigenlijk een beschamende actieradius. Ze moeten vaak elke dag (of vaker) opgeladen worden. Om dit leed enigszins te verzachten, hebben we 15 batterij bespaartips voor Android op een rij gezet.

Lees hier het artikel.

Blokkentorens bouwen met Stack: simpel, frustrerend maar oh zo verslavend

Toen Flappy Bird uitkwam werd min of meer een nieuw genre aan smartphonespellen uitgebracht die simpel, frustrerend en verslavend zijn. De game Stack is daar het schoolvoorbeeld van: een heerlijk frustrerende game die je wil blijven spelen.

Lees hier het artikel.

Vodafone gaat dit jaar bellen via WiFi en 4G aanbieden

Vodafone heeft op een eigen evenement in Amsterdam laten weten vanaf het najaar te willen gaan beginnen met het aanbieden van bellen via WiFi of 4G. Volgens de provider heeft een kwart van de Nederlanders problemen met dekking binnenhuis en wordt dat door beide technieken in te zetten een stuk minder.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S7 Edge review: Android heeft een nieuwe baas

De lancering van de Galaxy S7-serie is ongetwijfeld één van de meest besproken momenten van de afgelopen maanden. De afgelopen twee weken heb ik de Samsung Galaxy S7 Edge kunnen gebruiken, tijd voor een review!

Lees hier het artikel.

Opera Mini maakt kijken video's databundel-vriendelijker

Opera werpt zich steeds vaker op als beschermer der databundels. Het Finse bedrijf heeft naast Opera Max, een dienst waarmee al het dataverkeer 'verkleind' kan worden ook een browser die bedoeld is voor mensen met een kleine databundel. Opera Mini kan je vanaf deze week helpen met het verbruiken van minder data bij het bekijken van video's.

Lees hier het artikel.

WhatsApp-update brengt nieuw instellingenmenu naar bèta-variant

Als je meedoet met het bèta-programma van WhatsApp kun je nu via de Play Store een update downloaden die de messenger-app naar versie 2.12.506 brengt. Bij deze versie is onder andere het instellingenmenu aangepast.

Lees hier het artikel.

Facebook stapt af van blauwe balk in alfaversie

Wie deelneemt aan de alfa of bèta van Facebook krijgt bijna dagelijks nieuwe updates. De laatste versie bevat een opvallende, cosmetische wijziging: de balk bovenaan de app is donker geworden.

Lees hier het artikel.

Xiaomi onthult powerbank van 10.000mAh met USB C-poort

Een powerbank is een interessante accessoire die je even in je tas steekt om onderweg een apparaat bij te kunnen laden, mee kunt nemen op vakantie of als je heel lui bent kunt gebruiken op de bank, omdat het stopcontact te ver is. Xiaomi heeft nu de Powerbank Pro gepresenteerd met een capaciteit van 10.000mAh, een USB C-aansluiting en meer.

Lees hier het artikel.

100 miljoen dagelijkse spelers voor games van Supercell

Game-ontwikkelaar Supercell heeft tot nu toe vier spellen uitgebracht en die games zijn erg populair, onder andere doordat deze gratis te spelen zijn en sociale elementen kennen. Nu heeft het bedrijf een korte video uitgebracht met enkele statistieken over het gebruik hiervan en het aantal spelers.

Lees hier het artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk