Android Dagoverzicht dinsdag 02 juli 2019

Android Dagoverzicht dinsdag 02 juli 2019

Androidworld

AW Poll: kan Samsung de Galaxy Fold beter wel, of niet begraven?

Samsungs Galaxy Fold is al een tijdlang uitgesteld voor onbepaalde tijd, en in de tussentijd verbetert het bedrijf het toestel. Denk jij dat Samsung de Fold best zo'n verbeterde Fold kan lanceren, een echte opvolger of eerder een oprolbare telefoon?

Lees hier het artikel.

'Google werkt aan Assistent voor het always-on-scherm van je telefoon'

Google wil de hulp van Assistent bouwen in het always-on-scherm van telefoons. Je zal op die manier eenvoudige interacties met je Assistent kunnen uitvoeren.

Lees hier het artikel.

Met deze gadget kun je toch online blijven op je fiets

Vanaf vandaag is het verboden om een mobieltje tijdens het fietsen vast te houden. Tijdens het fietsen mag je dus geen telefoon meer in je hand hebben. De COBI.Bike kan uitkomst bieden als je handsfree je telefoon wilt bedienen.

Lees hier het artikel.

Samsung CEO is "beschaamd" om mislukte lancering Galaxy Fold

Samsungs CEO DJ Koh heeft in een interview toegegeven dat het bedrijf de Galaxy Fold te snel heeft gelanceerd voor hij goed en wel klaar is. Hij zegt beschaamd te zijn omwille van de feiten.

Lees hier het artikel.

Huawei wacht nog op antwoord over gebruik Android-licentie

Sinds afgelopen weekend mag Huawei weer zaken doen met bedrijven uit de Verenigde Staten maar de Chinese fabrikant heeft nog steeds niet te horen gekregen of het zijn Android-licentie mag blijven gebruiken.

Lees hier het artikel.

In de aanbieding: verschillende Aukey-laders en powerbanks

Deze week is er een hele reeks aan adapters, kabels en powerbanks van de Duitse fabrikant Aukey flink afgeprijsd via iBOOD.

Lees hier het artikel.

6 beste nieuwe Android-apps en -games juni 2019

Elke maand komen er heel veel nieuwe Android-apps en -games in de Play Store. In dit artikel vind je een lijst met de beste en nieuwe Android-apps die in juni van 2019 in de Play Store zijn gelanceerd en de afgelopen weken op Androidworld zijn besproken.

Lees hier het artikel.

Samsung Galaxy S10 (Plus) nu ook verkrijgbaar in nieuwe Prism Silver-kleur

Samsung heeft een nieuwe kleurvariant van de Galaxy S10 en de S10 Plus onthuld. De Prism Silver-kleur is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar.

Lees hier het artikel.

LG G8s ThinQ komt naar Nederland: vlaggenschip met handpalmherkenning

LG brengt zijn G8s ThinQ-vlaggenschip naar onze markt. Het toestel pakt uit met drie camera's op de achterkant, veilige gezichtsherkenning en handpalmherkenning.

Lees hier het artikel.

Google Pixel C-tablet heeft mogelijk laatste beveiligingsupdate ontvangen

De Google Pixel C uit 2015 krijgt hoogstwaarschijnlijk geen beveiligingsupdates meer. De juli-update is niet naar de tablet uitgerold.

Lees hier het artikel.

Officieel: Samsung Galaxy Note 10 wordt op 7 augustus aangekondigd

Samsung gaat zijn Galaxy Note 10-serie op 7 augustus tijdens een Unpacked-event aankondigen.

Lees hier het artikel.

[Exclusief] Samsung: "Wij hebben een enorme voorsprong op de nieuwe spelers in de markt"

Androidworld sprak met Samsung over de line-up van het merk en waar het bedrijf zich in de toekomst op wil focussen. Hoe wil Samsung het verschil maken in een smartphonemarkt met een grote opkomst van voordelige Chinese merken?

Lees hier het artikel.

Lees meer over:
Dagoverzicht

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties