Beveiligingsupdate van maart en Pixel Feature Drops zijn laat

Beveiligingsupdate van maart en Pixel Feature Drops zijn laat

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

"Je systeem is up-to-date." Dat is de melding die Pixel-eigenaren te zien krijgen als ze proberen om de nieuwste beveiligingsupdate van maart binnen te halen. Google is laat met het vrijgeven van de nieuwste beveiligingsupdate.

Beveiligingsupdate van maart

De meeste Androidworld-bezoekers weten dat Google bijna altijd op de eerste maandag van de maand beveiligingsupdates beschikbaar stelt voor zijn Pixel-telefoons. Dit keer kijken we er meer naar uit dan anders. De update komt namelijk met Pixel Feature Drops. Nieuwe functies en verbeteringen dus.

Gerelateerde artikelen

Ondertussen is er nog geen beveiligingsupdate beschikbaar maar Google geeft al wel details over de update in het begeleidende Security Bulletin. Daarin kan je lezen welke kwetsbaarheden Google met deze update gaat aanpakken. Er worden in totaal 31 problemen verholpen. Daarnaast zien we er ook dat de Google Play-systeemupdate ook 5 kwetsbaarheden verhelpt. De derde bètaversie kwam met aanpasbare snelkoppelingen voor op het vergrendelscherm. Er is dus genoeg om naar uit te kijken.

Pixel Feature Drops

We kijken ook uit naar de nieuwe functies die met de Pixel Feature Drops komen. In de vorige bètaversies van Android 13 zagen we onder andere een vernieuwd menu voor de snelle instellingen inclusief een nieuwe animatie voor de mediaspeler en een grotere klok. Verder kwam er een functie naar voren waarmee je in één keer alle app-icoontjes op je startscherm geforceerd van uiterlijk kunt veranderen. We blijven op de redactie de Pixel Phone Help-community voor je in de gaten houden. Zodra hier meer te vinden is over de beveiligingsupdate of de nieuwe functies in de Feature Drops, lees je dat uiteraard hier op Androidworld.

Heb jij de derde beveiligingsupdate van 2023 al binnen op je Pixel-telefoon? Laat het ons weten in de reacties.

  • Geweldige hoofdcamera in deze prijsklasse
  • Snelle prestaties
  • Scherm is downgrade vergeleken met Pro-versie
  • Voelt soms te warm
Bekijk meer specificaties

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk