Android 7.0 Nougat maakt overstappen van iPhone eenvoudiger

Android 7.0 Nougat maakt overstappen van iPhone eenvoudiger

iPhone naar Android

Google probeert gebruikers af te snoepen van Apple en andersom. Daarom hebben beide bedrijven eerder al tools uitgebracht om het overstappen zo eenvoudig mogelijk te maken. In Android 7.0 Nougat zet Google een (kleine) extra stap om het overzetten van gegevens eenvoudiger te maken van je iPhone.

[readmore article="186342,184287"]

In het scherm waar de restore-opties staan tijdens de installatiewizard van Android is nu ook een optie voor de iPhone toegevoegd. Mocht je hier een bijzonder goed uitgewerkte methode verwachten, dat is niet het geval. Er worden een aantal eenvoudige stappen beschreven waarna het mogelijk wordt om bestanden en data over te zetten naar Android.

Dit wordt gedaan door op de iPhone of iPad te navigeren naar android.com/switch. Hier worden tips gegeven over het overzetten van foto's, contacten, mail en apps. Google geeft tips om jouw favoriete apps te vinden en installeren.

Kom op Google...!

Natuurlijk kun je hier precies lezen welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe dit in zijn werk gaat. Maar waar Apple bijvoorbeeld een volledige app heeft om eenvoudig over te stappen naar iPhone, is dat bij Android nog niet aanwezig. Voor de overstappers hopen we dat hier binnenkort verandering in zal komen.

Via: 9to5Google

Lees meer over:
Android 7.0 Nougat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties