'Android 6.0 voor Nexus 5,6,7 en 9 start 5 oktober'

'Android 6.0 voor Nexus 5,6,7 en 9 start 5 oktober'

Nexus 5,6,7 en 9 Android 6.0

De Nexus-toestellen die een update krijgen, onder andere de Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013) en Nexus 9, zullen deze ontvangen vanaf 5 oktober. Die datum lekte al eerder uit via provider Telus die dezelfde dag in oktober noemde voor de update van de Nexus 5 en Nexus 6. We hebben nu via een bron van AndroidPolice de bevestiging gekregen dat de overige updates eveneens op 5 oktober starten. Hieronder valt ook de niet in Nederland verkochte Nexus Player.

Android 6.0 Marshmallow

In Android 6.0 Marshmallow worden vele kleine en grote wijzigingen door doorgevoerd. Zo zien we onder andere een volledig nieuw menu waarin permissies ingesteld kunnen worden. Hierbij is het per app mogelijk om aan te geven welke permissies er al dan niet gebruikt mogen worden. Ook is de accuduur in standby flink verbeterd met de komst van Marshmallow. Er zullen nog veel meer nieuwe functies in Android 6.0 te vinden zijn, bekijk daarvoor ons Android 6.0-dossier.

Lees meer over:
Android 6.0 Marshmallow

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties