Android 5.1.1-update Moto 360 begonnen

Android 5.1.1-update Moto 360 begonnen

Sander Tuit

door Sander Tuit

Laatst geüpdatet

Android 5.1.1 voor Android Wear

De update naar Android 5.1.1 voor Android Wear-apparaten brengt een aantal nieuwe, handige functies met zich mee. Zo krijgen de meeste smartwatches naast Bluetooth ook ondersteuning voor WiFi, waardoor de afstand tussen de wearable en smartphone praktisch onbeperkt kan zijn om goed te functioneren. Verder zien we nieuwe functies zoals het scrollen door notificaties door je pols een slag te draaien en het is mogelijk om emoticons te gebruiken. Ook maakt Google het mogelijk één specifieke app op de voorgrond te tonen, in plaats van een watchface met daarin de actuele meldingen.

Motorola heeft ook een aantal video's gemaakt om de nieuwe functies van Android 5.1.1 op Android Wear te demonstreren. Hieronder zie je de video die de nieuwe WiFi-functionaliteit demonstreert.

Beschikbaarheid

De Moto 360 is de laatste smartwatch die de update naar Android 5.1.1 ontvangt. Motorola had aangegeven wat meer tijd nodig te hebben om er voor te zorgen dat de prestaties optimaal zijn.

De update voor de Moto 360 is nu begonnen, maar zal nog niet direct voor alle apparaten beschikbaar zijn. Als alles goed verloopt zullen waarschijnlijk alle Moto 360's binnen twee weken de update ontvangen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk