Android 5.1.1 voor Samsung Galaxy S5 mini rolt uit in Nederland  [Vodafone]

Android 5.1.1 voor Samsung Galaxy S5 mini rolt uit in Nederland [Vodafone]

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy S5 Mini

De Android 5.1.1 Lollipop-update voor de Galaxy S5 Mini rolt al even uit, maar Nederlandse meldingen over een binnenkomende update waren er nog niet. Nu stromen de eerste meldingen binnen van gebruikers van een Vodafone-branded S5 Mini die de update kunnen downloaden. Deze nieuwe firmware wordt Over The Air aangeboden en is ongeveer 1GB groot. Het buildnummer van de update bedraagt LMY47X.G800FXXU1BOL4 en is nog niet te downloaden op unbranded toestellen of devices van andere providers.

[readmore article="182121,183503"]

Deze update is waarschijnlijk de laatste grote update voor het toestel, dat bijna twee jaar op de markt is en beschikt over een quadcore-chipset, 1,5GB werkgeheugen en een 4,5 inch scherm. De accu is een 2100mAh-exemplaar en oorspronkelijk werd het toestel uitgeleverd met Android 4.4 KitKat. Om zelf te bekijken of voor jouw toestel de update ook al te downloaden is kijk je even bij instellingen - informatie over dit toestel - software-updates.

Bedankt voor de tip Pieter!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk