Android 5.1 rolt uit voor eerste generatie Moto G 4G

Android 5.1 rolt uit voor eerste generatie Moto G 4G

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Moto G 4G (2013)

De eerste Moto G werd in 2013 gepresenteerd, maar bood geen ondersteuning voor het snellere LTE-netwerk. Een 4G-variant van de Moto G werd later gepresenteerd en voor dat specifieke toestel rolt nu Android 5.1 uit laten verschillende gebruikers van het xt1039-model weten. De update is direct te downloaden via het toestel en om handmatig te checken of de update ook al voor jouw toestel klaar staat duik je even de instellingen in om vervolgens te klikken op 'over deze telefoon' en te zoeken naar software-updates.

Beschikbaarheid

De update naar Android 5.1 Lollipop voor de Moto G 4G (2013) is dus vanaf nu te downloaden. Android 5.1 voor andere Motorola-apparatuur is inmiddels ook al op verschillende toestellen te installeren. De eerste en tweede generatie van de Moto X kunnen geüpdatet worden naar de nieuwe versie van Android en ook voor de Moto 360 is de speciale 5.1 Wear-versie al beschikbaar. Er gaan ook geruchten dat de Moto G uit 2014 niet voorzien zal worden van Android 5.1, maar gelijk van Android M zal worden voorzien.

Bedankt voor de tips!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk