Android 5.0.2: fabrieksimages 3G/4G-versie Nexus 7 (2012 en 2013) beschikbaar

Android 5.0.2: fabrieksimages 3G/4G-versie Nexus 7 (2012 en 2013) beschikbaar

Android 5.0.2

Android 5.0.2 is de tweede kleine update voor Android 5.0 (Lollipop). Er zijn geen grote wijzigingen aanwezig in deze allernieuwste Lollipop-versie, maar deze bevat voornamelijk verbeteringen om vervelende onvolkomenheden te repareren. Nog niet alle problemen van Lollipop worden overigens opgelost in deze versie. Veel van de Nexus-tablets draaiden al op Android 5.0.2, maar de versies van de Nexus 7 met mobiele dataverbinding liet nog iets langer op zich wachten, vermoedelijk omdat hiervoor goedkeuring moet worden gevraagd bij keuringsinstanties.

De fabrieksimage (factory image) is bedoeld om het systeem te kunnen herstellen wanneer je daar wijzigingen in hebt aangebracht, bijvoorbeeld bij het installeren van een custom ROM. De factory image is ook te gebruiken om handmatig te upgraden naar een nieuwe Android-versie.

Beschikbaarheid

De fabrieksimages zijn op de officiële pagina te downloaden. Mocht je deze handmatig willen flashen, dan kun je de instructies uit ons upgrade-artikel hier volgen. Wanneer je nog even geduld hebt, is het misschien beter om nog even af te wachten. Vermoedelijk zal de update over-the-air (OTA) ook snel volgen.

Lees meer over:
Android 5.0 Lollipop

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties