Android 5.0.1 en HTC Sense 6: 16 screenshots

Android 5.0.1 en HTC Sense 6: 16 screenshots

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android 5.0 en HTC Sense staan voor de deur en zal vanaf begin 2015 uitgerold worden op de HTC One M8 en daarna ook voor de HTC One M7. We hebben inmiddels weer nieuwe screenshots van Android 5.0.1 en HTC Sense 6 voorbij zien komen.

HTC Sense 6

De nieuwste Android-versie, Android 5.0.1 (LRX22C), zal samen met HTC Sense 6 uitgerold worden door de fabrikant. HTC Sense is de grafische schil die meegeleverd wordt en zorgt voor het specifieke uiterlijk op de verschillende smartphones van dit merk. Bekende HTC-lekker LlabTooFeR heeft weer nieuwe screenshots geplaatst van een build gebaseerd op Android 5.0.1 in combinatie met HTC Sense 6. Hierin zien we onder andere dat de notificaties ook het zogenaamde Material Design van Android 5.0 Lollipop heeft gekregen, maar ook kleinere wijzigingen zoals een zoekbutton in de instellingen zijn toegevoegd.

HTC Sense Android 5.0 screenshots (Android 5.0.1)

Beschikbaarheid

Wanneer Android 5.0 Lollipop voor de HTC One (M8), HTC One (M7), HTC Desire Eye en andere toestellen exact zal uitgerold worden is vooralsnog niet bekend. HTC heeft de belofte gedaan binnen 90 dagen na het beschikbaar stellen van de broncode deze update beschikbaar te stellen aan de gebruikers. Theoretisch geeft ze dit nog tot begin februari, maar de concurrenten zijn inmiddels al bezig met de uitrol. Zo heeft de LG G3 Android 5.0 al ontvangen en ook de Samsung Galaxy S5 krijgt de update al in Polen.

Wanneer de andere HTC-toestellen aan de beurt zijn is terug te vinden in dit uitgebreide, actuele update-schema van Android 5.0 Lollipop.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk