Android 5.0 op HTC One (M7) te zien in video

Android 5.0 op HTC One (M7) te zien in video

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

HTC is als het goed de laatste hand aan het leggen aan de Android 5.0 Lollipop-update voor de HTC One (M8) en HTC One (M7). Er is dan ook een video opgedoken waarin we deze nieuwste Android-versie samen met HTC Sense 6 zien draaien op de HTC One (M7).

Android 5.0 HTC

HTC heeft beloofd om Android 5.0 naar de vlaggenschepen, in ieder geval de HTC One (M8) en HTC One (M7), binnen 90 dagen na het beschikbaar stellen van de broncode te voorzien van deze Lollipop-update. HTC gaf aan begin november de broncode te hebben ontvangen, dus begin februari zou het zover moeten zijn. In onderstaande video zien we dan ook kort hoe dit er ongeveer uit komt te zien op de HTC One (M7) in combinatie met de vernieuwde HTC Sense 6. Dit is overigens niet de eerste keer dat we HTC Sense 6 zien, eerder kwamen ook al screenshots naar buiten.

Wij hebben wel nog een waarschuwing voor de maker van het filmpje.

Beschikbaarheid

Een exacte datum van de uitrol is nog niet bekend, maar als HTC de belofte wil nakomen, dan zullen ze dit binnen enkele weken moeten realiseren. Hou er wel rekening mee dat deze update gefaseerd wordt uitgerold, dus dat de kans vrij groot is dat deze dan nog niet in Nederland en België beschikbaar is. Wil jij weten wanneer jou toestel de update krijgt, check dan dit Android 5.0 update-overzicht.

Via

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk