Android 4.4.3 wordt getest en moet camera-bug verhelpen

Android 4.4.3 wordt getest en moet camera-bug verhelpen

Android 4.4.3

Android 4.4.3 zal waarschijnlijk een kleine update zijn waarbij een aantal bugs verholpen worden. Volgens Twitteraard LlabTooFer, die vaak juiste informatie naar buiten brengt, is Google intern Android 4.4.3 aan het testen, deze heeft buildnummer KTU72B meegekregen. Deze versie is nieuwe dan de vorige week gelekte KTU65. In deze nieuwste versie zou onder andere de camerabug van de Nexus verholpen moeten zijn.

Bij het camera-probleem kan het gebeuren dat de accu van de Nexus 5 binnen enkele uren leeggetrokken wordt door de camera. Volgens Google is het probleem bekend en zal het met "de volgende onderhoudsupdate" opgelost worden, vermoedelijk dus met Android 4.4.3. Of er nog andere wijzigingen zijn die wel van toepassing zijn voor andere Androidtoestellen is niet bekend.

Beschikbaarheid

Android 4.4.3 zou wellicht op korte termijn uitgerold kunnen worden voor de Nexus-devices en zal zeer waarschijnlijk om een kleine update gaan waarbij een aantal bugs worden verholpen, waaronder de camerabug voor de Nexus 5. Of en wanneer de update exact uitgerold wordt is niet bekend.

Lees meer over:
Android 4.4 (KitKat)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer