Android 4.4.3 wederom gespot op Nexus 5 en Nexus 7

Android 4.4.3 wederom gespot op Nexus 5 en Nexus 7

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Android 4.4.3

Dit is niet de eerste keer dat we Android 4.4.3 voorbij zien komen. Eerder zagen we een vroegere versie, vervolgens een build met daarbij de informatie dat deze nieuwste Android 4.4.3-update de cameraproblemen op onder andere de Nexus 5 zou aanpakken. Vandaag ontdekte Myce weer een nieuwe build met nummer KTU83. Deze draait volgens de logs op onder andere een Nexus 5 (Hammerhead), op de Nexus 7 werd KTU79 gespot.

Buildnummers Google

De buildnummers zeggen ook iets over wanneer deze versies gemaakt zijn en om welke versie het gaat. De letter 'K' betekent dat het om KitKat gaat, 'T' is een interne code, 'U' houdt in dat deze versie in het eerste kwartaal van dit jaar is gemaakt en '83' betekent dat deze op de 83ste dag van het eerste kwartaal gemaakt is, in maart dus.

Beschikbaarheid

Naar alle waarschijnlijkheid zal het niet meer heel lang duren voordat Android 4.4.3 uitgerold wordt. Het zal geen grote update zijn, maar wel zullen er bugs verholpen worden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk