Android 4.4.3-changelog ligt op straat, verwijzingen naar nieuwe Nexus-apparaten

Android 4.4.3-changelog ligt op straat, verwijzingen naar nieuwe Nexus-apparaten

Maarten Blonk

door Maarten Blonk

Laatst geüpdatet

Android 4.4.3

We wisten al dat in Android 4.4.3 onder andere de camerabug van de Nexus 5 wordt aangepakt, maar natuurlijk worden er nog veel meer problemen aangepakt. In de changelog van Android 4.4.3 zijn maar liefst 5293 regels te vinden met wijzigingen die doorgevoerd zijn. Vele van deze wijzigingen zijn klein en voor de gebruiker niet merkbaar, maar er worden in ieder geval bugs aangepakt in deze onderhouds-update.

Flounder by HTC

Ook lijken er nieuwe aanwijzingen voor een nieuw Nexus-toestel in de changelog te staan. Flounder en HTC worden in één adem genoemd en gisteren doken er geruchten op dat dit de Nexus 8 zou zijn. Of dit ook echt het geval zal zijn is niet bekend, maar HTC is in ieder de fabrikant van 'een device', waarschijnlijk in de Nexuslijn. Daarnaast is er nog een ander apparaat te vinden met de codenaam 'Molly'. Het gaat om een Android@Home-apparaat of misschien een Android TV-apparaat.

Beschikbaarheid

Wanneer we Android 4.4.3 gaan zien is vooralsnog niet bekend, maar het lijkt erop dat dit niet meer lang zal duren. De Android 4.4.3-update zal allereerst voor de Nexus-toestellen als de Nexus 5 worden uitgerold.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk