Android 4.4.2 KitKat voor Samsung Galaxy Note 2 nu van start

Android 4.4.2 KitKat voor Samsung Galaxy Note 2 nu van start

Sebastiaan Kissing

door Sebastiaan Kissing

Laatst geüpdatet

Galaxy Note 2

De Samsung Galaxy Note 2 is inmiddels alweer bijna twee jaar oud en de update naar Android 4.4.2 was al tijden beschikbaar, maar nog niet in Nederland en België. In deze update zijn onder andere nieuwe statusbalk-icoontjes terug te vinden en zijn de algemene prestaties van het toestel verbeterd. Ook wordt er een betere print-functionaliteit aan Android toegevoegd en is het mogelijk via centrale cloudopslag meerdere (online) diensten te benaderen.

Beschikbaarheid

Android 4.4.2 voor de Samsung Galaxy Note II wordt op dit moment Over The Air aangeboden en kan dus rechtstreeks op het toestel gedownload worden via een WiFi-verbinding. Er gaan geen gegevens verloren bij de update, maar wel is het altijd wenselijk een goede back-up te maken van je Android-toestel. De update heeft buildnummer N7100XXUFNE1 meegekregen en is gebaseerd op Android 4.4.2. Meer informatie en over de update op ons forum. Heb jij hem al binnen?

Tipsgevers, bedankt (Screenshot Ivo)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk