Android 4.4-update LG G Pad 8.3 van start

Android 4.4-update LG G Pad 8.3 van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Update

Lezer Rob meldde ons dat zijn LG G Pad 8.3 via LG's PC Suite kon worden geüpdatet naar Android 4.4.2 KitKat. Wil je jouw LG G Pad 8.3 ook bijwerken naar KitKat? Installeer dan PC Suite (PC Sync) en de bijbehorende drivers. Daarna volg je de stappen bij 'Software update'. Op het forum van Tweakers staat ook een uitleg.

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3

De LG G Pad 8.3 heeft een IPS-scherm met een resolutie van 1920x1200 pixels wat resulteert in een ppi van 273. Er is een Qualcomm Snapdragon 600-processor aanwezig die draait op 1.7GHz en de tablet bevat 2 GB aan werkgeheugen. Het interne geheugen is slechts 16 GB groot, maar kan wel worden uitgebreid met een microSD-kaart. De frontcamera heeft een resolutie van 1,3 megapixels, terwijl de camera op de achterkant een resolutie heeft van 5 megapixels. De accu heeft een capaciteit van 4600mAh en de tablet bevat daarnaast stereospeakers, een infrarood-zendertje en heeft een achterkant van geanodiseerd aluminium.

Bedankt voor de tip Rob!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk