Android 4.3 updateschema Samsungtoestellen bekend gemaakt

Android 4.3 updateschema Samsungtoestellen bekend gemaakt

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Samsungtoestellen

Er zijn inmiddels al een aantal toestellen die op Android 4.3 draaien, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 3 en Samsung Galaxy S4. Ook de update voor de Samsung Galaxy S III is reeds van start gegaan, maar nog niet in Nederland en België geland. Vanochtend liet Samsung in een persbericht wanneer de updates in Nederland en België uitgerold zullen worden. Met deze update wordt ook compatibiliteit toegevoegd voor de Samsung Galaxy Gear smartwatch.

Beschikbaarheid

De update naar Android 4.3 (Jelly Bean) zal half november van start gaan voor de Samsung Galaxy S III (3G), Samsung Galaxy S4 (is inmiddels al van start) en de Samsung Galaxy S4 mini. Vervolgens is medio december de Samsung Galaxy S III (LTE), Samsung Galaxy S4 Active, Mega, S4 Zoom (3G,LTE), Note II (LTE,4G en 3G). Deze updates zullen Over The Air aangeboden worden en dus rechtstreeks op het toestellen te installeren zijn, een WiFi-verbinding is wel wenselijk.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk