Android 4.2.2 met HTC Sense 5 voor HTC One  X(+) van start

Android 4.2.2 met HTC Sense 5 voor HTC One X(+) van start

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Android 4.2.2 HTC One X(+)

HTC Nederland heeft het zojuist op haar Facebookpagina gemeld, de update naar Android 4.2.2 voor de HTC One X en de One X+ is begonnen. Met deze nieuwe Android-versie, Android 4.2.2 en de nieuwste Sense, HTC Sense 5, geeft HTC de gebruikers van deze toestellen ook de mogelijkheid te genieten van nieuwe functies. Zo zal onder andere HTC Blinkfeed worden toegevoegd (waar Androidworld ook in te vinden is) en 'snelle instellingen' toegevoegd worden aan de notificatiebalk.

Bericht door HTC Nederland.

Beschikbaarheid

De update naar Android 4.2.2 met HTC Sense 5 voor de HTC One X en HTC One X+ rolt op dit moment uit in Nederland en België. De update wordt Over The Air (OTA) aangeboden en kan dus rechtstreeks op het toestel gedownload worden. Het is mogelijk handmatig op updates te controleren via instellingen>info>Software updates>nu controleren. Als de update voor jou beschikbaar is, krijg je daar vanzelf een melding van.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk