Android 14 QPR1 Beta 1:  volgende week wordt het gelanceerd

Android 14 QPR1 Beta 1: volgende week wordt het gelanceerd

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Google heeft vandaag aangekondigd dat de eerste Android 14 QPR1 Beta 1 volgende week komt. Dit is een belangrijke update voor mensen die zich willen afmelden van het Android Beta-programma zonder dat hun apparaten worden gewist.

De eerste Android 14 QPR1 Beta 1 wordt volgende week uitgebracht en wordt gezien als een van de laatste stappen voor de release van Android 14. Google schrijft: "Tijdens de releasecyclus van een bètaprogramma zijn er openbare stabiele releases (de officiële platformrelease gevolgd door Quarterly Platform Releases (QPRs)). Als je de stabiele release-update toepast voor de versie die je bètatest, kun je je tijdelijk afmelden zonder dat je gegevens worden gewist totdat je de volgende bèta-update toepast."

Wat is een QPR?

Een QPR, of Quarterly Platform Release, is een grote update voor Android. Ze komen vier keer per jaar en er zitten vaak bugfixes en verbeteringen voor stabiliteit en prestaties in.

Wat is er nieuw in Android 14 QPR1 Beta 1?

Google heeft gezegd dat de update "de nieuwste bugfixes en verbeteringen voor stabiliteit en prestaties" bevat. Het treedt verder niet in detail.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als je de Android 14 QPR1 Beta wilt ontvangen?

Als je de Android 14 QPR1 Beta wilt ontvangen, moet je je aanmelden voor het Android Beta-programma. Je kunt dit doen via de Google Beta-website of de Google Beta-app.

Wat moet je doen als je de Android 14 QPR1 Beta niet wilt ontvangen?

Als je de Android 14 QPR1 Beta niet wilt ontvangen, moet je je voor 18 september afmelden voor het Android Beta-programma. Je kunt dit doen via de Google Beta-website of de Google Beta-app.

Wat moet je doen als je je na 18 september afmeldt voor het Android Beta-programma?

Als je je na 18 september afmeldt voor het Android Beta-programma, ontvang je nog steeds de Android 14 QPR1 Beta 1-update op je apparaat. Je moet deze update echter negeren en je vervolgens afmelden voor het Android Beta-programma.

Wanneer wordt Android 14 officieel uitgebracht?

Google heeft nog niet aangekondigd wanneer de officiële release van Android 14 zal plaatsvinden. Het bedrijf heeft echter gezegd dat de release "binnenkort" zal komen. We verwachten het in oktober, nadat Pixel 8 op 4 oktober wordt aangekondigd.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk