Android 13 Beta 3.3-update bevat deze leuke easter egg

Android 13 Beta 3.3-update bevat deze leuke easter egg

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google heeft de Android 13 Bèta 3.3-update uitgerold naar alle gebruikers die de nieuwe Android-versie testen. Er worden een aantal fouten opgelost, maar interessant is vooral de leuke easter egg die je kan vinden: helemaal vol met emoji. We laten zien hoe het werkt.

Android 13 easter egg

Google houdt van 'easter eggs', of verborgen grapjes in de software van Android. Je vindt ze dan ook in elke nieuwe Android-versie, en nu weet een easter egg een anders weinig spannende update op te vrolijken. Als je de bètaversie van Android 13 test, controleer dan of je de laatste software-update je telefoon hebt, en maak je klaar voor een kleine explosie van emoji op je scherm.

Vanuit de Instellingen ga je naar Over de telefoon. Tik op Android-versie en blijf daarna meermaals tikken op Android-versie. Vervolgens verschijnt een grote klok op het scherm, en die kennen we als de easter egg in de Android 12-update. De klok is in het Material You-thema en ziet er op het eerste gezicht weinig spannend uit.

Tot je de wijzer terugdraait en op 13:00 uur zet. Vervolgens verschijnt het Android 13-logo met allemaal gekleurde bollen er omheen. Houdt die bollen ingedrukt en kijk hoe het scherm plots volstaat met emoji. Elke keer als je op één van de emoji tikt, verschijnt meteen een nieuwe serie.

Bekijk hem zelf

De easter egg maakt deel uit van Android 13 bèta 3.3. Ontdek hier de changelog van de update. Als je deze easter egg nu ook wil zien, maar je bent nog geen bèta-tester van Android 13, ontdek dan in dit artikel hoe je de aankomende versie van telefoon kan testen. De software is ook al erg stabiel geworden en ze is al bijna klaar om dagelijks op je telefoon te gebruiken.

Ondertussen werken ook fabrikanten hun softwareschillen bij met de verbeteringen in Android 13, en de bèta-update van Samsung komt dichterbij. Wat denk jij van deze nieuwe easter egg en hoe zou jouw ideale easter egg voor Android werken? Vertel het ons in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk