Android 12 heeft nieuwe verborgen Material You easter egg

Android 12 heeft nieuwe verborgen Material You easter egg

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Android 12 heeft een bijzondere nieuwe easter egg gekregen van Google. Het gaat om een widget die alle kleurtinten toont die deel uitmaken van de achtergrond van je telefoon. Wij tonen hoe je de verstopte easter egg kan vinden.

Android 12-easter egg

Wie het nieuws rond de aankomende Android 12-update op de voet volgt, zal vast al weten dat er al een easter egg is ontdekt in deze Android-versie. Misschien vond je hem zelfs ietwat saai. Geen nood, want er is meer, en het zit verstopt in Android 12 Beta 5. Dat is de versie die recent is uitgebracht.

Dit keer gaat het om een widget die alle verschillende kleurtinten van de achtergrond van je telefoon toont. Het zijn de tinten die Google ook gebruikt in zijn Material You-thema. Als je de widgets plaatst krijg je maar één tint te zien, maar door het formaat te vergroten komen ze allemaal tevoorschijn. Je kan vervolgens op een tint naar keuze drukken om meteen de juiste kleurencode te delen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

Android 12 heeft nieuwe verborgen Material You easter egg

Zo activeer je de easter egg

Om deze easter egg-widget te ontgrendelen moet je een aantal stappen volgen, want de functie zit verborgen. Heb jij de laatste bètaversie van Android 12 op je telefoon, dan kan je deze stappen volgen:

  1. Ga naar Intellingen en dan Over de telefoon
  2. Druk meermaals na elkaar op de knop Android-versie 12
  3. Je ziet nu een klok verschijnen die ontworpen is met het Material You-thema. Versleep de grote wijzer en zet de klok op 12:00 uur.
  4. Ga terug naar het startscherm en houdt ingedrukt om een widget toe te voegen
  5. Scroll tot je Android S Easter Egg ziet en houdt de Paint Chips widget ingedrukt om hem op het startscherm te plaatsen

Gerelateerde artikelen

Wil je meer weten over Android 12, dan kan je hier alles lezen over de aankomende versie en de laatste bèta. Bèta 5 is een zogenaamde release candidate, en dat wil zeggen dat hij erg sterk zal gelijken op de stabiele versie van het besturingssysteem. Later deze maand verwachten we dat die update zal uitrollen, naar verwachting als eerste naar Pixel-toestellen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk