Dit is de Easter Egg die in Android 12 is verborgen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In de vierde bèta van Android 12 gaat de welbekende Easter Egg live. Ditmaal heeft Google de Easter Egg geheel in Material You-stijl uitgerust.

Gerelateerde artikelen

Android 12 Easter Egg

Elke Android-versie wordt traditiegetrouw met een Easter Egg geleverd. Zo had Lollipop de ‘namaak-versie’ van Flappy Bird, Android 9.0 Pie een grote letter P met allerlei gekleurde lijntjes en Android 10 kwam met een verborgen puzzelspelletje. In Android 11 stonden katten centraal en nu heeft Google de Easter Egg van Android 12 onthuld.

Dit is de Easter Egg die in Android 12 is verborgen

Deze Easter Egg draait om Material You, een compleet nieuw design dat werd geïntroduceerd in Android 12. Het is eigenlijk een aangepaste versie van de Material Design-ontwerptaal, en draait volgens Google volledig om de gebruiker. Je kan als namelijk de interface van Android 12 aanpassen aan de kleuren van de wallpaper die je ingesteld hebt of zelf kleuren kiezen. Onder andere de klok, de widgets en de snelle instellingen zullen die kleuren overnemen. In dit artikel lees je wat je allemaal van Material You kunt verwachten. De Easer Egg laat de klok zien en zodra je de wijzer

Om de Material You Easter Egg activeren, heb je een telefoon nodig waar de Android 12 Beta 4 op draait. Als eerste open je de instellingen en dan 'Over de telefoon'. Daarna tik je een aantal keren op Android 12 om de Easter Egg te activeren. Vervolgens sleep je de wijzer naar 12.00 uur (Android 12) en dan zie je de kleuren van de achtergrond wijzigen in de kleuren van de wallpaper die je ingesteld hebt.

Google weet met deze Easter Egg op een leuke manier het nieuwe design van Material You uit Android 12 te belichten, maar er zijn helaas geen puzzels of katten op je scherm te vinden. Wat vinden jullie van de Easter Egg in Android 12? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Video van de Easter Egg

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk