Google brengt bugfix uit voor crashende apps in Android 12

Google brengt bugfix uit voor crashende apps in Android 12

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google brengt een tussentijdse update uit die problemen in de onlangs uitgebrachte Android 12 Developer Preview 2 moeten oplossen. De update is nu beschikbaar voor Pixeltelefoons.

Android 12 Developer Preview 2.1

De nieuwe Android 12 DP 2.1-update bevat slechts één enkele wijziging: een oplossing voor een WebView-gerelateerde crash, die mogelijk te maken heeft met het probleem waar vorige week veel telefoons mee te kampen hadden. Veel eigenaren van Androidtelefoons en met name van Samsungtelefoons hadden last van apps die niet meer opstartten. De boosdoener was de app Android System Webview van Google en met een simpele oplossing verdwenen de problemen gelukkig als sneeuw voor de zon.

Google brengt bugfix uit voor crashende apps in Android 12

Google heeft release notes voor deze patch gepubliceerd en hier is te lezen welke problemen er zijn opgelost. Alhoewel de Pixeltelefoons op de redactie geen last hadden van afsluitende apps, zijn ze er blijkbaar wel. Het beveiligingsniveau van de Pixeltelefoon blijft na het installeren overigens op maart staan. Dit terwijl april al om de hoek staat te kijken.

Google brengt bugfix uit voor crashende apps in Android 12

Meer informatie over Android 12

Durf je het aan om met de Android 12 developer previews op je Pixel aan de slag te gaan? Androidworld legt hier uit hoe dit in zijn werk gaat. Voor meer informatie over Android 12 kun je altijd op onze speciale Android 12-pagina terecht. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe geruchten, nieuws, video's, tips, beschikbaarheid en meer dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je het laatste Android 12-nieuws altijd bij de hand.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk