Android 12 Developer Preview 1.1 gelanceerd, wat is nieuw?

Android 12 Developer Preview 1.1 gelanceerd, wat is nieuw?

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De eerste developer preview van Android 12 zag op 18 februari het levenslicht en nu volgt een patch. Dat is een kleinere update die problemen in de eerste preview moet oplossen.

Android 12 Developer Preview 1.1

Google heeft een tussentijdse patch-update uitgebracht onder de naam Developer Preview 1.1. Deze update lost een aantal problemen op die gebruikers als feedback hebben opgegeven. Tijdens de ontwikkeling van Android 11 bracht Google tweemaal een tussentijdse patch uit. Aangezien we deze maand de tweede preview ook al verwachten, zal Google deze patch-update dermate belangrijk hebben gevonden om niet te wachten op deze update.

Google heeft release notes voor deze patch gepubliceerd en hier is te lezen welke problemen er zijn opgelost. Mocht jij tegen (één van) onderstaande problemen op je Pixel aanlopen, dan zijn ze met deze patch verholpen.

Android 12 Developer Preview 1.1 gelanceerd, wat is nieuw?

Downloaden

De Android 12 Developer Preview 1.1 is beschikbaar voor onderstaande Pixeltelefoons:

  • Pixel 3 and 3 XL
  • Pixel 3a and 3a XL
  • Pixel 4 and 4 XL
  • Pixel 4a and 4a (5G)
  • Pixel 5

Je kan de update handmatig op deze telefoons flashen of de de Android Flash Tool hiervoor gebruiken. Je vindt de benodigde downloads hier. Als je de eerste developer preview al geïnstalleerd hebt, dan krijg je deze patch via een OTA-update (over-the-air) op je telefoon binnen.

Android 12 Developer Preview 1.1 gelanceerd, wat is nieuw?

Meer informatie over Android 12

Durf je het aan om met de Android 12 developer previews op je Pixel aan de slag te gaan? Androidworld legt hier uit hoe dit in zijn werk gaat. Voor meer informatie over Android 12 kun je altijd op onze speciale Android 12-pagina terecht. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe geruchten, nieuws, video's, tips, beschikbaarheid en meer dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je het laatste Android 12-nieuws altijd bij de hand.

Android 12 Developer Preview 1.1 gelanceerd, wat is nieuw?

Google Pixel 5

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk