Alle telefoons van OPPO krijgen drie jaar beveiligingsupdates

Alle telefoons van OPPO krijgen drie jaar beveiligingsupdates

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vorige week maakte OPPO bekend dat het de termijn voor beveiligingsupdates voor zijn Find X3-serie met een jaar verlengt naar drie jaar. Nu belooft de fabrikant dit voor al zijn telefoons te doen.

Updates voor OPPO-telefoons

Niet alleen de Find X3-serie maar alle telefoons krijgen in plaat van twee jaar nu drie jaar lang beveiligingsupdates, meldt OPPO aan Tweakers. De OPPO Find X3 Pro, de OPPO Find X3 Neo en de OPPO Find X3 Lite krijgen maandelijks beveiligingsupdates en de overige telefoons van de fabrikant kunnen rekenen op beveiligingsupdates per kwartaal.

OPPO Find X OPPO Reno OPPO A
Android-versie-updates 2 2* 1
Aantal jaar beveiligingsupdates 3 3 3
Frequentie beveiligingsupdates Elke maand Elk kwartaal Elk kwartaal

* De Reno Z en Reno 5G krijgen maar één versie-upgrade

Alle telefoons van OPPO krijgen drie jaar beveiligingsupdates

OPPO A94

OPPO komt hiermee op gelijk hoogte te staan met Google, dat zijn Pixeltelefoons ook minimaal drie jaar lang van beveiligingsupdates voorziet. OnePlus, dat onderdeel is van hetzelfde moederbedrijf als OPPO, geeft alleen zijn duurdere telefoons drie jaar lang beveiligingsupdates. Samsung voert momenteel de leiding op dit gebied, en garandeert vier jaar lang beveiligingsupdates voor geselecteerde Galaxy-telefoons.

Versie-updates

OPPO garandeert ten minste twee nieuwe Android-versies per telefoon. Zodra er dus een telefoon in de OPPO Find-, of Reno-serie met Android 11 wordt gelanceerd, zal OPPO deze uiteindelijk minstens updaten naar Android 13. De Find X3-telefoons kunnen ook rekenen op Android 12 en Android 13 en daarnaast beveiligingsupdates tot maart 2024. Voor de meeste telefoons in de A-serie, blijft dit bij ten minste één nieuwste Android-versie.

Heb jij een OPPO-telefoon in je bezit? Dan horen we graag in de reacties wat je van de verlenging vindt.

Alle telefoons van OPPO krijgen drie jaar beveiligingsupdates

OPPO Find X3 Lite

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk