4G-netwerk T-Mobile vanaf 18 november van start, open voor ieder abonnement

4G-netwerk T-Mobile vanaf 18 november van start, open voor ieder abonnement

T-Mobile

De roze provider heeft ook een licentie voor 4G verworven en werkt momenteel hard aan het realiseren van dit netwerk. Vanaf 18 november zal 4G van T-Mobile beschikbaar zijn in de Randstad (Groot-Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en (delen van) Den Haag). Daarvoor hoef je geen apart abonnement af te sluiten, want T-Mobile stelt het snelle 4G-netwerk open voor iedereen.

T-Mobile zegt dat ook bestaande klanten die gebruik maken van het bestaande netwerk voordeel hebben bij de komst van 4G. Men blijft namelijk volop investeren in de modernisering van het bestaande netwerk. De grootste winst zou zijn dat de bereikbaarheid binnenshuis een stuk beter zal worden.

Diegenen met een Stel Samen-abonnement vanaf 1000 MB zullen gebruik kunnen maken van de hoogste 4G-snelheden (30 mbit/s bij 1 of 2 GB en 50 mbit/s bij 5 GB). Bij 80% verbruik van de bundel krijgen de gebruikers een SMS met een waarschuwing en gaan ze, wanneer de bundel op is, terug naar de oude internetsnelheid. Dat geldt ook voor de Samengesteld-abonnementen.

uitrol

Uitrol 4G-netwerk 

Vanaf 18 november kunnen klanten van T-Mobile in Amsterdam, Rotterdam, (deels) Den Haag en Utrecht profiteren van het nieuwe 4G-netwerk. Het is de ambitie van T-Mobile om eind 2014 ruim 80% van de T-Mobile klanten toegang te bieden tot 4G.
Klanten kunnen op www.t-mobile.nl/4G zien wanneer 4G van T-Mobile bij hen beschikbaar komt. Hier vinden ze ook de maximale 4G-snelheden die ze kunnen verkrijgen met hun abonnement van T-Mobile.

Lees meer over:
4G/LTE

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties