Na 3 jaar en duizenden artikelen is het tijd om uit te vliegen

Na 3 jaar en duizenden artikelen is het tijd om uit te vliegen

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Vandaag was mijn laatste werkdag bij Androidworld, na er drie jaar met veel plezier voor geschreven te hebben. Ik vlieg dit weekend naar Australië om daar een huwelijk bij te wonen en rond te reizen. Daarna begin ik misschien wel aan een nieuw avontuur.

Ik vlieg uit...

Jullie zullen vast wel opgemerkt hebben dat onze Claudia weer terug is op haar oude nest bij Androidworld. Dat heeft simpelweg te maken met het feit dat ik Androidworld ga verlaten, na hier maar liefst drie jaar voor geschreven te hebben. In die tijd heb ik 5453 artikelen geschreven, waarvan dit (volgens mij) de eerste was. maar ook tientallen producten grondig heb getest. Ben op vele evenementen geweest in binnen- en buitenland, heb vele mensen ontmoet en net zoveel handjes geschud. Tevens heb ik veel geleerd op allerlei gebieden, waarvoor ik vele mensen wil bedanken.

Natuurlijk Ruud en Sander, mensen op kantoor in Haarlem, maar ook Dimitry, die inmiddels ook is uitgevlogen. Ikzelf vlieg aanstaand weekend voor enkele weken uit naar Australië en als ik terug kom is het nog kijken hoe alles precies zal verlopen. Ik ben enkele maanden geleden gevraagd om te komen werken bij een grote Nederlandse (web)winkel in het Noorden van het land, die al jaren in de mobiele sector aanwezig is: Belsimpel. Een mooie kans en iets heel anders dan de afgelopen drie jaar. Aangezien ik opensta voor nieuwe uitdagingen, ga ik na mij vakantie ontdekken of die functie echt iets voor me is.

Verdwijnen in deze wereld zal ik waarschijnlijk niet zo snel doen en misschien komen we elkaar nog een keer tegen. Ik ben zelf nog steeds een fervent Tweaker, waar ik verschillende topics beheer en zal blijven beheren en ook kun je me vinden via Twitter of LinkedIn (Facebook daar doe ik niet aan) of gewoon hier in de reacties. Wat de toekomst precies brengt is dus nog vrij onzeker, maar dat is ook wel weer spannend... Ook jullie, AW'ers, bedankt voor de leuke reacties op de artikelen, mailtjes met tips, wijzen op foutjes en vragen! 

Thanks voor alles, Colin

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk