Action Launcher neemt afscheid van zijn betaalmuur

Action Launcher neemt afscheid van zijn betaalmuur

De app Action Launcher wordt aanzienlijk interessanter voor mensen die er zoveel mogelijk gratis gebruik van willen maken. De app neemt afscheid van zijn betaalmuur. Je kon eerder wel wat mogelijkheden gebruiken, maar veel was alleen beschikbaar tegen betaling. Nu komt daar een einde aan.

Een launcher voor Android

Als je een Android-toestel opstart, dan kom je het vergrendelscherm of hoofdscherm tegen. Daar vind je de instellingen en navigatie. Waar je bij veel andere besturingssystemen zo’n hoofdmenu niet kunt aanpassen, kun je op Android de gebruikersinterface wijzigen met behulp van een launcher. Zo kun je het uiterlijk aanpassen en kun je zelfs als je van een OnePlus naar een Samsung gaat zorgen dat je telefoon er verder precies hetzelfde uitziet. Erg handig dus, zo’n launcher, waardoor ze erg populair zijn. Ze worden bovendien gewoon als app in de Play Store gezet, wat het niet heel moeilijk maakt ze te bemachtigen.

Action Launcher is een van de meest populaire launchers van derde partijen. Het is een geweldige manier om Android te gebruiken en dat maakte het ook zolang frustrerend dat er zoveel mogelijkheden verscholen gingen achter een betaalmuur. In versie Actino50 wordt daarmee korte metten gemaakt: de app was bijna onbruikbaar geworden voor ‘gratis’ gebruikers en dat willen de mensen achter de app veranderen.

Action Launcher neemt afscheid van zijn betaalmuur

Afbeelding: 9to5Google

Action Launcher

Zo is de nieuwe versie voor iedereen, ongeacht of je betaalt of niet. Daarnaast krijg je betere zoekfuncties op zowel het internet als je toestel en kun je bepaalde instellingen al meteen vanaf je hoofdscherm benaderen. Er komt ook een nieuwe zoekfunctie voor de instellingen en snelkoppelingen naar instellingen die je recent hebt verandert. Handig, want over het algemeen zijn mensen die een launcher gebruiken sowieso wat meer bezig met het schuiven tussen verschillende instellingen.

Action Launcher versie 50 rolt nu uit naar Android-gebruikers en is beschikbaar in de Google Play Store, mocht je nieuwsgierig zijn naar de vele mogelijkheden die je nu als gratis gebruiker hebt. Een slimme zet van de ontwikkelaars erachter, want zo komt de app zeker in een veel positiever daglicht te staan. Geen frustraties meer omdat de deur voor je neus wordt dichtgeslagen en toegang tot opties die je Android-ervaring stukken beter maken.

Action Launcher
Action Launcher is een zeer uitgebreide en populaire launcher waarmee je het hele uiterlijk van je toestel kunt aanpassen.  ..

Meer info

Maak jij gebruik van Action Launcher, en betaal je er ook voor? Laat je reactie achter bij dit artikel.

Lees meer over:
Apps Updates Action Launcher

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties