ABN Amro kampt met storing: mobiel bankieren niet mogelijk

ABN Amro kampt met storing: mobiel bankieren niet mogelijk

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Veel klanten van de ABN Amro hebben sinds maandagochtend last van problemen met internetbankieren. De bank geeft aan dat er ze werken aan een oplossing.

ABN Amro storing internetbankieren

Zodra klanten de mobielbankierenapp van de ABN Amro starten, krijgen ze de volgende melding te zien: “Door een storing kunt u helaas uw bankzaken niet regelen met de ABN Amro-app, iDEAL en Internet Bankieren. Probeer he later nog eens. Onze excuses voor het ongemak.” Inloggen is niet mogelijk, dus kunnen er onder andere geen betalingen gedaan worden via de app. Internetbankieren via de pc werkt ook niet.

Ook via Allestoringen.nl stromen er omstreeks 9.00 uur klachten binnen over internetbankieren via de bank. Zo'n 87% heeft problemen inloggen via de mobielbankierenapp.

Gerelateerde artikelen

ABN Amro laat via Twitter weten dat er zijn op dit moment inderdaad problemen zijn met de app: “We onderzoeken nu wat er aan de hand is. Daarom nog lastig zeggen hoe lang dit precies gaat duren. Ik wil je vragen het later even opnieuw te proberen. Sorry voor het ongemak.”

Vorige week kampte de mobielbankierenapp van ING met soortgelijke problemen. Die waren dezelfde dag weer opgelost. Voor nu zullen ABN Amro-klanten moeten wachten totdat de storing is verholpen. De bank kan geen termijn afgeven hiervoor.

Ben jij klant van de ABN Amro en kun je ook geen gebruik meer maken van internetbankieren via de website of de app? Krijg je een foutmelding als je een betaling via ABN Amro wilt doen in een webshop? Laat het ons weten in de reacties.

ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO Mobiel Bankieren is de mobielbankieren-app van de ABN AMRO.Bankieren dichtbij, waar u ook bent Snel geholpen worden bij bellen via de app  Ve ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk