Aanstaande woensdag verschijnt de Samsung Galaxy S23 FE

Aanstaande woensdag verschijnt de Samsung Galaxy S23 FE

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Het is een zeer interessante timing: Samsung brengt woensdag de nieuwe Fan Edition-producten uit. Dat is precies op de dag dat Google (waarmee het regelmatig samenwerkt) zijn nieuwe Pixel-producten aankondigt. Samsung komt naast de Samsung Galaxy S23 FE met een Tab S9 FE en Buds FE.

Samsung Galaxy S23 FE

De Fan Edition-lijn van Samsung zijn altijd producten gebaseerd op de vlaggenschip-gadgets, maar dan met een paar opties minder en bijvoorbeeld iets minder goede specificaties. Toch zijn het altijd populaire producten, want het merk weet vaak precies de geliefde eigenschappen van de ‘hoofdtoestellen’ te integreren in de Fan Editions. We vonden al dat de S23 FE vrij snel na de lancering van de gewone S23 komt, maar in tegenstelling tot een lancering in de zomer tikt Samsung dus net de herfst aan.

Het nieuws komt officieel bij Samsung vandaan, nadat Samsung India de banner-afbeeldingen op social media aanpaste met een datum van 4 oktober voor ‘the new epic’. Het lijkt er niet op dat Samsung er ook een heel evenement omheen plant: dat zou ook niet het slimste zijn gezien het evenement van Google, maar blijkbaar komt er dus wel degelijk een release voor deze producten op die dag.

screenshot 2023 10 02 114353

Fan van Fan Editions

We waren bijvoorbeeld heel erg te spreken over de vorige fan edition-telefoons van Samsung. We vergeleken de S21 FE en de S22 FE en kwamen tot deze conclusie: Er zijn wel degelijk wat verschillen tussen de Samsung Galaxy S22 en de Samsung Galaxy S21 FE. De S21 Fan Edition heeft een groter scherm en draait op een iets oudere processor. De camera's van de S22 beschikken over meer megapixels, en de behuizing is volledig van glas gemaakt. Daardoor is dit toestel gevoeliger voor schade, maar daar hebben we gelukkig wel mooie hoesjes voor. De S22 is daarnaast ook duurder in aanschaf, en de S21 FE is inmiddels al flink in prijs gezakt. Je kan deze telefoon met 128 GB al voor minder dan 700 euro kopen. De variant met 256 GB opslag is er al voor minder dan 800 euro. De keuze hangt dus helemaal af van jouw wensen en van jouw budget.”

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk