'Samsung Galaxy Note 8: aankondiging half augustus, vingerafdrukscanner onder dubbele camera'

'Samsung Galaxy Note 8: aankondiging half augustus, vingerafdrukscanner onder dubbele camera'

Nog 2 maanden?

Volgens de Zuid-Koreaanse nieuwssite The Bell kunnen we het nieuwste vlaggenschip van Samsung, de Galaxy Note 8, ergens half augustus voor het eerst aanschouwen. Samsung zou dan namelijk de lancering gepland hebben. Een aankondiging tijdens de IFA in Berlijn, zoals voorheen gebruikelijk was, zit er dit jaar dus waarschijnlijk niet in.

Als dit waar is dan heeft Samsung er precies een jaar over gedaan om een nieuwe Note te ontwikkelen waarbij uiteraard alle kennis uit het niet zo rooskleurige verleden van de voorganger in zijn meegenomen. Deze kennis is ook meegenomen bij de productie van de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+. Vanmiddag werd bekend gemaakt dat beide vlaggenschepen nu ruim twee maanden op de markt zijn en er zijn nog geen gevallen zijn gemeld van ontploffende of oververhitte accu's.

Samsung zou ook concurrent Apple de loef af willen steken door de Samsung Galaxy Note 8 al in augustus aan te kondigen. De onthulling van de iPhone 8 staat namelijk gepland in september.

Snapdragon 836 en vingerafdrukscanner onder camera

De Samsung Galaxy Note 8 zou voorzien zijn van een Snapdragon 836. Dit zal een licht verbeterde versie tegenover de Snapdragon 835 zijn. De Europese equivalent zou dan wellicht door het leven gaan als de Exynos 8896. Ook spreekt men over een set-up met dubbele camera. Deze set-up heeft het niet gehaald in de Galaxy S8 en Galaxy S8+ maar zou wel in de Note 8 worden gebruikt. Daarnaast zou de phablet beschikken over een schermdiagonaal van 6,3 inch.

De techniek om een vingerafdrukscanner in het scherm te verwerken is, wegens technische problemen, helaas niet tijdig af. De vingerafdrukscanner zou zich volgens deze website onder de dubbele camera's achter bevinden. Ook zou het toestel voorzien zijn van dubbele AKG-speakers, Bixby, een vergelijkbare beeldverhouding als die van de Galaxy S8 (18,5:9) en natuurlijk de S Pen.

Bron: The Bell

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Samsung Galaxy Note 8
3300 mAh
6.3 inch - 1440 x 2960 px
64 GB
Exynos 8895

Meer info

Lees meer over:
Samsung Galaxy Note 8

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties