Aanbieding: SwiftKey toetsenbordvervanger één dag voor € 1,99

Aanbieding: SwiftKey toetsenbordvervanger één dag voor € 1,99

SwiftKey

Op de redactie van Androidworld zijn we allemaal SwiftKey verslaafd. Deze toetsenbordvervanger is erg goed in het voorspellen van woorden, maar heeft ook een aantal interessante functies. Zo is er Swipe-invoer mogelijk en is het toetsenbord zelfs te verplaatsen, vergroten of verkleinen sinds de laatste nieuwe bèta. SwiftKey is wat ons betreft een app die het geld meer dan waard is en is dan ook nog eens in de aanbieding.....

Beschikbaarheid

SwiftKey is vandaag en alleen vandaag aan te schaffen voor € 1,99 in de Play Store. Overweeg je deze toetsenbordvervanger aan te schaffen, of gebruik je nu de bèta en deze bevalt, dan is dit misschien een goed moment. De bèta zal over een tijdje namelijk niet meer werken en ben je weer SwiftKey-loos. Downloaden kan via onderstaande button.

Microsoft SwiftKey Keyboard
SwiftKey is de applicatie die je huidige toetsenbord vervangt voor Android. Hij leert van je type-gedrag en kan zo de woorden voorspellen die je wilt gebruiken. Er i ..

Meer info

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties