Aanbieding: Google Nest Hub voor 99 euro en Home Mini voor 33 euro

Aanbieding: Google Nest Hub voor 99 euro en Home Mini voor 33 euro

Aanbieding Google producten

Bij Bol.com, MediaMarkt en Coolblue zijn zowel de Google Nest Hub als de Google Home Mini in de aanbieding. Als eerste de Nest Hub. Deze slimme speaker met beeldscherm is sinds een paar maanden in het Nederlands te verkrijgen. Tijdens Google I/O 2019 op 7 mei kondigde Google de officiële beschikbaarheid van dit apparaat in Nederland aan. De adviesprijs was toen 129 euro. We zagen onlangs een aanbieding in de Google Store waarbij het apparaat 109 euro kost. Deze actie geldt op het moment van schrijven nog steeds.

Foto's van de Nest Hub

Vandaag gaan 3 bekende webwinkels hier echter onderdoor. Zowel Coolblue, MediaMarkt als Bol.com bieden de Google Nest Hub aan voor 99 euro. Dit is inclusief verzendkosten. De actie geldt zowel voor de grijze (Chalk) als de donkergrijze (Charcoal) kleur. Je kan onze review van de Nest Hub hier lezen.

Google Home Mini

Een andere aanbieding is die van de Google Home Mini. Deze is normaal gesproken voor 59 euro te verkrijgen, al biedt de Google Store hem nu ook aan voor 39 euro. Nu zijn hier opnieuw Coolblue, MediaMarkt als Bol.com die de prijs hebben verlaagd naar 33 euro. Deze prijs is opnieuw inclusief verzendkosten. Bij deze webwinkels zijn alleen de zwarte en grijze variant te verkrijgen: de koralen versie is alleen bij de Google Store te verkrijgen. Wat je allemaal kan met de Nederlandse Google Assistent kan je hier lezen.

Ten slotte nog voor diegene die hun oog laten vallen op de reguliere Google Home: deze is van 99 euro voor 77 euro te verkrijgen, opnieuw bij Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Het ligt in de lijn der verwachting dat Google dit najaar echter met een nieuwe versie van de Google Home gaat komen dus als je het nieuwste van het nieuwste wilt is even afwachten tot oktober wellicht een verstandige keuze. Google zelf biedt de Home nu ook al aan voor 79 euro. Kortom, genoeg aanbiedingen bij genoeg winkels. Het is niet duidelijk wanneer bovenstaande kortingen voorbij zijn, maar mocht je nog op zoek zijn naar een Google product dan is het nu een goed tijdstip om toe te slaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties