Deze fitnesstrackers en smartwatches zijn nu in de aanbieding

Deze fitnesstrackers en smartwatches zijn nu in de aanbieding

Huawei Band 2 Pro

De Huawei Band 2 Pro is een activiteitentracker die van alles meet zoals je stappen, je hartslag en je slaapritme. Dankzij het ingebouwde gps-systeem krijg je zicht op de afstand die je hebt afgelegd en kun je gegevens aflezen over je snelheid, je bewegingen en de weg die je hebt afgelegd tijdens het wandelen of hardlopen. Een paar baantjes zwemmen in het zwembad is ook geen probleem want de Band 2 Pro is waterdicht tot een diepte van 50m.

Al je workouts worden niet alleen geregistreerd maar ook geanalyseerd en verrijkt met wetenschappelijke gegevens. Zo is er een FirstBeat-systeem dat je looptechniek evalueert en op basis daarvan een trainingsschema opstelt en feedback geeft op basis van je VO2Max waarmee je je uithouding kunt verbeteren. De Huawei Band 2 Pro toonr ook notificaties van je smartphone. Zo kun je zien wie er belt.

> De Huawei Band 2 Pro kun je nu aanschaffen voor € 44,-

Huawei Band 2 Pro

Fitbit Charge 2

De Fitbit Charge 2 is een activiteitentracker uitgerust met een OLED-scherm en een ingebouwde hartslagmeter. Het apparaatje meet zaken als het calorieverbruik, traptreden en slaapritme. Daarnaast wordt de afstand die je loopt bijgehouden en geanalyseerd. Er worden ook seintjes gegeven als je te lang achter je bureau zit. Op deze manier kun je bereikbare doelen instellen om nog fitter te worden.

De relaxfunctie in de Fitbit Charge 2 maakt gebruik van je hartslag. Hiermee krijg je aanwijzingen hoe je moet ademen, zodat je je hartslag wat kunt laten zakken, bijvoorbeeld na een intensieve work-out. De Charge 2 ontvangt ook meldingen vanaf de gekoppelde smartphone zoals berichten, agendanotificaties en inkomende oproepen. De Fitbit Charge 2 is niet waterdicht en bevat geen ingebouwd gps-systeem.

> De Fitbit Charge 2 kun je nu aanschaffen voor € 79,-

FitBit Charge 2

> Meld je aan bij het Androidworld Fitbit-team

Fitbit Charge 3

De Fitbit Charge 3 is de opvolger van de Charge 2 en biedt op een aantal vlakken verbeteringen. Zo is deze tracker uitgerust met een groter OLED-scherm dan de Fitbit Charge 2. Dit van het duurzame Gorilla Glass 3 gemaakte scherm is 40% groter en 40% helderder waardoor het scherm beter afleesbaar is in zonlicht, en er ook meer schermoppervlakte is voor de bediening ervan. Er is ook een zogenaamde inductieve knop op de Charge 3 aanwezig. Het is voor het eerst dat Fitbit een dergelijke knop op een tracker toepast. Het ontwerp met deze knop zorgt er ook voor dat de Charge 3 nu waterbestendig is en wel tot 50 meter diepte.

Het verbeterde gepersonaliseerde dashboard geeft je inzicht in je dagelijkse bewegingsstatistieken en gezondheidsgegevens, zoals female health tracking, waterinname en slaap. Het apparaatje geeft ook meldingen zoals oproepen, WhatsApp-berichten en afspraken weer maar dat is niet nieuw. Wel nieuw is het accepteren of weigeren van oproepen. Daarnaast kun je onderweg snel reageren met vooraf ingestelde of zelf gecreëerde snelle antwoorden.

> De Fitbit Charge 3 (roze) kun je nu aanschaffen voor € 99,-

Fitbit Charge 3

Samsung Galaxy Watch

De Samsung Galaxy Watch is de opvolger van de Samsung Gear S3 en kan gebruikt worden tijdens het sporten. Het houdt namelijk je workouts bij en herkent deze ook automatisch. Tijdens het sporten kun je gebruik maken van Spotify Offline, waarmee je zelfs zonder smartphone in de buurt geniet van je favoriete muziek. Met behulp van de calorieënteller, slaap en anti-stresstools houd je bovendien een vinger aan de pols als het op je gezondheid aankomt.

Bekende Nederlandse apps als Buienradar KLM, 9292, Parkmobile, Thuisbezorgd, Pathé, Telegraaf en NU.nl zijn via de Galaxy Watch te bedienen en de smartwatch heeft ook nieuwe en verbeterde watch faces die voorzien zijn van een diepte-effect maar ook geluid. Zo is er een die het tikkende geluid laat horen van een ouderwets horloge.

De Galaxy Watch is waterbestendig tot 5ATM. Wandelen in de regen, douchen of zwemmen in zee of een zwembad is zou geen problemen moeten opleveren. Daarnaast is er een MIL SPEC 810G-predicaat zodat de smartwatch bestand is tegen temperatuurschommelingen van -30 tot 65 graden Celsius.

> De Samsung Galaxy Watch (silver) kun je nu aanschaffen voor € 279,- bij Bol.com of MediaMarkt

Samsung Galaxy Watch

Bij sommige producten gebruiken we een zogenaamde affiliatecode. Hierdoor krijgt Androidworld een vergoeding voor elk verkocht product. Dit wordt met de partner verder afgehandeld, de koper merkt hier niets van.

Lees meer over:
Aanbieding

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties