5 redenen om de NVIDIA Shield Tablet aan te schaffen [ADV]

5 redenen om de NVIDIA Shield Tablet aan te schaffen [ADV]

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

NVIDIA Shield Tablet

1. Prijs

De Shield Tablet wordt verkocht in twee varianten met prijzen van € 299 en € 399 en steekt daarmee de loef af ten opzichte van verschillende concurrerende tablets, die een stuk duurder zijn. Zowel de 16GB-variant als de 32GB-versie, waarbij je ook LTE-mogelijkheden hebt zijn een stuk scherper geprijsd dan menig andere tablet. De Shield is onder andere verkrijgbaar bij Paradigit of Alternate.

2. Accessoires

3. Android 5.0 en snelle updates

4. Game-mogelijkheden

Fanatieke gamer die onderweg ook wil gamen, ook dan is de Shield Tablet de perfecte reisgenoot. De game-mogelijkheden zijn eindeloos, want naast de standaard Android-games die je kunt downloaden uit de Play Store kun je ook terecht in de Shield Hub voor allerlei voor de Shield Tablet geoptimaliseerde games, zoals exclusief voor de Shield uitgegeven games. Met NVIDIA GRID kun je tientallen PC-games naar je tablet streamen om te genieten van titels zoals Batman: Arkham City, Borderlands 2 of Darksiders II.

NVIDIA Shield Tablet" src="https://forum.androidworld.nl/1d1b21a171/media/uploads/Artikel%20NVIDIAST%203_large.jpg" alt="NVIDIA Shield Tablet" width="680" height="382" />

5. Specs, meer dan compleet

De tablet is voor de rest voorzien van onder andere stereospeakers en een microSD-kaartslot om het geheugen snel en goedkoop uit te kunnen breiden. Twee geïntegreerde basspoorten zorgen voor een nog betere geluidservaring tijdens het gamen of het kijken van een filmpje en ook de mini HDMI-poort biedt eindeloze mogelijkheden. Twee 5 megapixel-camera's kunnen gebruikt worden voor het maken van foto's of om videogesprekken te houden en door al deze mogelijkheden en meer, is dit zeker een zeer interessante tablet.

NVDIA Shield Tablet

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk