5 podcasts die het waard zijn om te luisteren (deel 2)

5 podcasts die het waard zijn om te luisteren (deel 2)

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De beste podcasts

We hebben weer een lekkere lijst met podcasts voor je gemaakt. Hiermee moet je de nieuwe week mee door kunnen komen. Heb jij ook een suggestie? Laat het ons hier weten, dan nemen we hem de volgende keer mee. Deel 1 van deze rubriek vind je hier.

De Krokante Leesmap

Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries, trekken door Nederland. Ze laten weten waar we moeten zijn en waar niet. Deze podcast van de NPO heeft al laten weten dat het binnenkort zal stoppen maar de afleveringen zijn het nog steeds waard om terug te luisteren. Tip: Camiel

> Website De Krokante Leesmap

> Luister De Krokante Leesmap op Spotify

De Krokante Leesmap

De Brand in het Landhuis

Deze podcast is voor degene die houden van waargebeurde verhalen en van mysterie. De grootgrondbezitter Ewald Marggraff kwam om bij een brand in zijn landhuis. Hij bezat veel land, een kunstcollectie en een vermogen van 160 miljoen in verschillende belastingparadijzen. Dat geld en die schilderijen zijn nooit meer teruggevonden. In 2018 staken er weer geruchten de kop op. Simon Heijmans een zoektocht te ondernemen. Tip: Michael Neuburger.

> Website De Brand in het Landhuis

> Luister De Brand in het Lanshuis op Spotify

Brand in het Landhuis

Reset

Deze podcast komt uit de keuken van de gezaghebbende website Recode. In de korte afleveringen zoekt de host uit hoe tech ons leven aan het veranderen is. Ze behandelt onderwerpen die op dat moment in de media zijn.

> Website Reset

> Luister De Brand in het Lanshuis op Spotify

reset podcast

Smashing Security

Volgens tipgever Michele is het een must-listen voor iedereen die van techniek houdt en de beveiliging daarvan. In de afleveringen spreekt men met gasten over cybercrime, hacken en online privacy. Dat ze dat goed doen is met meer dan 4 miljoen downloads wel duidelijk.

> Website Smashing Security

> Luister Smashing Security op Spotify

Smashing Security

De Appels en Peren Show

Dit is van de langstlopende tech-podcasts van Nederland. Wietse en Reinier Ladan gaan anderhalf uur lang in op allerlei technische onderwerpen. En ze gaan diep, niet alleen wat betreft het technische aspect maar ook wat betreft de ethische zaken. Het is overigens duidelijk dat de heren een gezonde voorliefde hebben voor Apple en zijn producten.

> Website Appels en Peren Show

> Luister Appels en Peren op Spotify

Appels en Peren

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk