T-Mobile 4G voor Thuis nu voor iedereen beschikbaar

T-Mobile 4G voor Thuis nu voor iedereen beschikbaar
T-Mobile heeft 4G voor thuis officieel aangekondigd en beschikbaar gemaakt voor het grote publiek. Met deze nieuwe dienst kan er via het 4G-netwerk en een modem thuis gebruikt gemaakt worden van internet

4G voor Thuis

T-Mobile werkte al langer aan de 4G voor Thuis dienst en is eerder een test gestart in Nederland. Deze is nu afgerond en de provider heeft alle details en prijzen bekend gemaakt. De nieuwe dienst biedt een alternatief voor gebruikers die, bijvoorbeeld in het buitengebied, geen toegang kunnen krijgen tot stabiel en snel internet. Vaak is in deze gebieden alleen een ADSL-verbinding beschikbaar, maar deze verbindingen worden veel langzamer als het adres zich ver van een centrale bevindt.

Er worden drie bundels aangeboden door T-Mobile, waarvan de grootste 100GB per maand is. De kleinste bundel heeft een inhoud van 25GB en de tweede bundel moet het doen met 50GB per maand. Hier kunnen vervolgens weer GB-aanvullers voor gekocht worden van 5, 25 en 100GB voor respectievelijk € 10, € 20 en € 40. 

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar bij T-Mobile waarbij het goedkoopste abonnement € 30 per maand zal gaan kosten (25GB), € 40 voor 50GB en € 50 voor 100GB. Daarnaast zijn er nog eenmalige kosten voor het modem van € 99,95. 

Vanaf het abonnement met 50GB per maand kan er tussen 0:00 uur en 06:00 uur onbeperkt gebruik gemaakt worden van internet.

Beschikbaarheid

4G voor Thuis van T-Mobile is vanaf nu beschikbaar, meer info vind je op de site van de provider.

Lees meer over:
T-Mobile

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties