3 tablet-apps die je niet mag missen 8

3 tablet-apps die je niet mag missen 8

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Moon Reader+

Moon+ Reader is bij veel Androidgebruikers en e-book-liefhebbers d;e favoriete e-book-reader. De applicatie wordt vooral geprezen om zijn slimmigheden. Moon+ Reader filtert automatisch grote witte vlakken uit je e-book en maakt het onder andere mogelijk de functies achter de toetsen op je Androidtoestel en/of tablet te configureren voor makkelijke bedienbaarheid van Moon+ Reader. Moon+ Reader synchroniseert tevens waar je gebleven bent met lezen zodat je op een ander Androidtoestel en/of -tablet direct kunt doorgaan met lezen. Download deze applicatie hier.

MoonReader

Lilypad

Lilypad is meer een hulpmiddel voor wanneer je aan het werk bent op je tablet. Deze applicatie maakt het mogelijk om het gesprek dat je voert via Hangout, Facebook en dergelijke in een zwevend venster te plaatsen. Dat betekent dat je bovenop elke app het messengerscherm kunt gebruiken en niet terug hoeft te schakelen naar het grote chatvenster. De gratis versie ondersteunt alleen Hangouts, maar de betaalde versie ondersteunt veel meer messengers. Wanneer je de applicatie eens wilt proberen, kun je hem hier downloaden.

Lilypad

Wehkamp

Shop 'till you drop wordt minder pijnlijk, want je kunt het voortaan gewoon op de bank op je tablet doen en dat dropt een stuk zachter. Deze applicatie zorgt ervoor dat je op je gemak alle artikelen uit de dubbeldikke catalogus kunt bekijken. Je kunt hele looks tegelijk bestellen via de ingebouwde kassa en daarbij kun je ook gebruik maken van je Wehkampaccount. Wil je deze app eens proberen, klik dan hier.

Wehkamp

LilyPad Floating Chat

LilyPad Floating Chat

De LilipadHD applicatie zorgt ervoor dat er altijd een chatscherm bovenop de applicatie ligt die je aan het gebruiken bent. Zo hoef je nooit bij een binnengekomen be ..
Wehkamp

Wehkamp

Via de Wehkamp-app heb je toegang tot de complete Wehkamp-catalogus op je telefoon en je tablet. Je kan in de app items als favoriet markeren, filteren op je favorie ..
Moon+ Reader

Moon+ Reader

Moon+ Reader is bij veel Androidgebruikers en e-book liefhebbers één van de meest populaire e-book readers. De applicatie wordt vooral geprijsd om zijn ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk