'2 nieuwe dingen bekend over Google Pixel 7'

'2 nieuwe dingen bekend over Google Pixel 7'

De Pixel 7-serie zal dit jaar al in september worden voorgesteld, dat blijkt uit nieuwe geruchten. De gewone Pixel 7 krijgt ook een kleiner scherm dan zijn voorganger, terwijl Google de schermgrootte van de Pixel 7 Pro niet wijzigt.

Pixel 7 in september

We zijn ondertussen van Google gewend dat het zijn nieuwe smartphones in oktober aan de wereld toont. Vorig jaar kregen we op 21 oktober de Pixel 6 en de Pixel 6 Pro te zien, maar volgens de laatste geruchten komt een opvolger voor de toestellen sneller dan verwacht.

De bekende geruchtenverspreider Ross Young zegt op Twitter dat de Pixel 7 en Pixel 7 Pro dit jaar in september worden gelanceerd. Daarnaast zal de Pixel 7 een kleiner 6,3 inch scherm krijgen, vergeleken met het 6,4 inch 90Hz-paneel van de Pixel 6. Bij de Pixel 7 Pro zijn er minder grote wijzigingen, want hij komt opnieuw met een 6,7 inch OLED-scherm met een variabele verversingssnelheid tot 120Hz.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'2 nieuwe dingen bekend over Google Pixel 7'

Gelekte renders van de Pixel 7 Pro

Panther en Cheetah

In februari raakte de eerste informatie bekend over Googles aankomende vlaggenschepen voor het najaar. We weten sindsdien dat de toestellen een nieuwe Tensor-processor krijgen met opnieuw een modem van Samsung-makelij. De codenamen van de toestellen zijn trouwens naar grote katachtigen, ze heten 'Panther' en 'Cheetah'.

Een week later hadden we ook de renders van de Pixel 7 Pro beet en daaruit leiden we af dat Google verder bouwt op het design van de Pixel 6-serie. Google gaat het ontwerp wel wat meer verfijnen, in het bijzonder aan de horizontale cameraopstelling. Er kwamen recent ook nieuwe geruchten binnen over de Pixel 6a, dat is een goedkopere variant van de Pixel 6 die Google dit jaar uitbrengt.

Vind je het een goede zaak dat Google geen te grote wijzigen doorvoert aan het design van zijn toptoestellen? We weten nu ook dat enkel de gewone Pixel 7 een iets kleiner scherm krijgt. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

De populairste artikelen over Pixels
Google Pixel 7
6,3 inch - px

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties