'2 grote verrassingen bij eerste foto's Samsung Galaxy Z Fold 3'

'2 grote verrassingen bij eerste foto's Samsung Galaxy Z Fold 3'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De eerste foto's van de vermeende Samsung Galaxy Z Fold 3 zijn gelekt, en we ontdekken dat de telefoon een selfiecamera onder het scherm krijgt. Daarnaast krijgt hij ondersteuning voor de S Pen en hij komt in maar liefst acht verschillende kleuren.

Samsung Galaxy Z Fold 3-foto's

In juli zal Samsung naar verwachting zijn volgende generatie van vouwbare telefoons onthullen: de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3. Al maandenlang lekt er informatie over die eerste, maar de laatste weken maakt de Z Flip 3 wel een stevige inhaalbeweging. Al zijn er nu voor het eerst foto's gelekt van de Z Fold 3, door twee geruchtenverspreiders op Twitter: '@BluKarpiel' en '@TheGalox_'.

Het gaat naar verluidt om promotioneel materiaal van Samsung, en we krijgen beelden van de toestellen te zien met opschriften. "Het is de eerste vouwbare telefoon met een selfiecamera onder het scherm", krijgen we onder meer te lezen. Dat komt ook overeen met wat we eerder in gelekte renders te zien kregen. De Galaxy Z Fold 3 zou daarmee ook de eerste Samsung-telefoon zijn met een selfiecamera onder het scherm, en dat is best bijzonder, wetende dat Samsung dat eigenlijk al bij de Galaxy S10 wilde introduceren.

'2 grote verrassingen bij eerste foto's Samsung Galaxy Z Fold 3'

S Pen en meer duurzaamheid

Verder zien we op de marketingbeelden dat de Z Fold 3 werkt met de S Pen, en daarmee wordt opnieuw een oud gerucht eindelijk bevestigd. Het lijkt er wel op dat de telefoon geen sleuf krijgt waar Samsungs stylus in past. Het zou ook gaan om een stylus met een minder fijn uiteinde zodat het kwetsbaardere vouwbare scherm niet beschadigd kan raken.

'2 grote verrassingen bij eerste foto's Samsung Galaxy Z Fold 3'

Gerelateerde artikelen

Met de nieuwe geruchten zijn er een aantal geruchten plotseling veel geloofwaardiger geworden. Afgelopen weekend raakte ook nog bekend dat Samsung ook op het vlak van duurzaamheid verbeteringen introduceert. Voor het scherm gebruikt de fabrikant daarnaast het nieuwe Corning Gorilla Glass Victus.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk