15 hogeresolutie Nexus 2016-wallpapers nu te downloaden

15 hogeresolutie Nexus 2016-wallpapers nu te downloaden
Elke fabrikant levert zijn smartphone met verschillende eigen wallpapers, maar vaak kun je deze gewoon downloaden op het wereldwijde web en gebruiken op een ander toestel. Nu zijn er vijftien nieuwe Nexus-achtergronden te downloaden, maar of dat ze allemaal zijn is nog de vraag.

Nexus-wallpapers

Misschien zien we deze maand de twee nieuwe Nexus-smartphones die HTC in samenwerking met Google heeft gemaakt. Het gaat om twee toestellen die qua uiterlijk op elkaar zouden lijken, maar qua materiaalgebruik wel anders zijn. De Sailfish wordt het 5 inch model en wordt de goedkoopste van de twee, met onder andere een full HD-scherm en een behuizing van polycarbonaat. De Marlin krijgt een 5,5 inch scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels en de behuizing van die smartphone wordt van metaal. 

Nexus 2016 - wallpapers

Beide devices zullen voorzien zijn van het nieuwe Android 7.0 Nougat en eerder vandaag verscheen er informatie over de nieuwe Nexus Launcher, die we misschien wel op deze devices zullen gaan zien. Ook zijn er vijftien vermeende wallpapers van de nieuwe toestellen online verschenen, waardoor je deze alvast kunt downloaden en kunt gebruiken op je eigen toestel of bijvoorbeeld computer. De afbeeldingen hebben een hoge resolutie, zodat ze voor veel beeldschermresoluties goed te gebruiken zijn en downloaden kan via deze website.

Bron: Postimage via Android Police

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties