UE Wonderboom: kleine waterdichte Bluetoothspeaker met dikke sound

UE Wonderboom: kleine waterdichte Bluetoothspeaker met dikke sound

Ultimate Ears Wonderboom

De Wonderboom is volledig waterdicht en heeft ondanks het formaat een 'dikke sound', zo geeft Ultimate Ears aan. De kleine Bluetooth-speaker is gemaakt voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn en bedoeld om snel en eenvoudig muziek af te spelen. Dat wil zeggen, aanzetten, verbinden en op play drukken. Wil je meer power, dan kun je nog een Wonderboom eraan koppelen via de DoubleUp-feature.

Het speakertje is schok-, vuil- en waterbestendig via de IP67-certificering en kan dus makkelijk dienst doen naast het zwembad of op een festival. Door de waterdichtheid kun je 'm ook even afspoelen onder de kraan wanneer hij bijvoorbeeld vies van de modder geworden is.

De accuduur van het apparaatje is 10 uur waarna hij via microUSB opgeladen worden. Het geluid wordt over 360 graden verdeeld en heeft een bereik van 30 meter. Het maakt dus niet uit hoe je de speaker neerzet, aan elke kant wordt geluid geproduceerd.

Charlotte Johs, general manager van Ultimate Ear: "Laat je niet misleiden door haar afmeting en prijs, deze kleine schoonheid gaat als de brandweer. Wonderboom is een super-draagbare Bluetooth-speaker uit het vuistje met een verrassend dikke sound. Daar komt bij dat hij vrijwel onverwoestbaar is, net als alle andere speakers in de Ultimate Ears-familie."

Ultimate Ears Wonderboom kopen

De UE Wonderboom is nu te pre-orderen in de kleuren zwart, blauw, oranje, paars, grijs en roze voor €99,- bij MediaMarkt, bol.com en Coolblue. De verwachte levering is op 18 april.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties