Teufel presenteert nieuwe versie Airy-hoofdtelefoon

Teufel presenteert nieuwe versie Airy-hoofdtelefoon

Teufel Airy

Teufel is een Duits audiomerk uit Berlijn dat zijn producten uitsluitend via zijn eigen webwinkel verkoopt. Het merk heeft een breed assortiment van versterkers tot en met hoofdtelefoons. In deze laatste categorie heeft Teufel een vernieuwde versie van de Airy uitgebracht.

Teufel Airy

De Teufel Airy is een on-ear lichtgewicht koptelefoon met Bluetooth en dus draadloos. Wanneer je de Bluetooth-verbinding gebruikt om muziek te luisteren heb je 30 uur lang luisterplezier. Is de accu leeg? Dan pak je gewoon de audiokabel en sluit je deze aan op je smartphone. Overigens duurt het opladen twee uur maar kun je na een uur alweer 15 uur lang de Airy gebruiken met Bluetooth.

Op de rechterbeugel van de hoofdtelefoon zit de volumeregelaar, de knoppen om naar een volgend of vorig nummer te gaan en een knop voor pauzeren of afspelen van de muziek. Door twee maal op de pauzeren/afspeel toets te drukken activeer je Google Assistent en kun je handsfree spraakopdrachten geven.
In deze nieuwe editie van de Teufel Airy kunnen de oorschelpen naar binnen gevouwen worden. Hiermee neemt hij minder plaats in en zal hij minder snel beschadigen. Het geluid van de Teufel Airy wordt verzorgd door twee 40 mm HD drivers. Ook zorgen de zachte oorkussens voor een goede geluidsdemping en een heldere diepe bass. De muziekoverdracht vindt plaats via Bluetooth 4.2 met apt-X.

Teufel Airy

De Teufel Airy kun je ook helemaal eigen maken door de meegeleverde gekleurde ringen in de kleuren rood, geel en groen. Deze ringen plaats je tussen de hoofdtelefoon en het oorkussen. Een extra set van vier kussentjes en gekleurde ringen zijn te koop voor €39,95.

Beschikbaarheid

De Teufel Airy is te koop op de eigen site van Teufel voor €149,99 inclusief een jackkabel, een usb-kabel, een hoes en de gekleurde ringen.

Teufel AIRY

Lees meer over:
Teufel

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties